Followers

Thursday, December 30, 2010

masih terbuka

salam and hye semua ok aku nak bagitau kepada sesiapa yang nak blog korang tersenarai 



dalam bloglist aku,yang sebelum ni aku ada anjurkan ecece :) yang ini senarai BLOGLIST tu 



tak sangka plak ada gak la yang join... tak la ramai sangat..ok la ada sambutan gak 



hahaha..eceh aku terperasaan sengsorang abaikan yerp  hoho..ok bloglist tu masih terbuka 



ok..hingga hari ni oraite?hehe sesiapa yang berminat tu baca SYARAT BLOGLIST ni 



ok?hahaha...hingga hari ni ja erk huhu..


ADA YANG BERMINAT KA?miahahaha :P

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...