Wednesday, December 22, 2010

Mau dilistkan

 salam and hye semua ok hari ni aku nak buat pembaharuan bloglist aku...uish ada ka yang nak blog diorang senarai dalam blog aku yang tak seberapa ni?hahaha :) orite kalau ada alhamdullilah..ok-ok tak nak buang masa dikesempatan dah nak hujung tahun ni kan?aku nak buat satu  SENARAI BLOGLIST EFAAEOFA (FEELING TO TYPE) 2011 korang mau tak tersenarai eceh aku terperasaan sekejap ada ka yang hinggin? hahaha :) ok kalau korang nak tersenarai list kat blog aku ni...korang haruslah...

  • letakan tajuk entry  
SENARAI BLOGLIST EFAAEOFA (FEELING TO TYPE) 2011
  • letakkan header blog aku ni


  • berikan sebab kenapa korang nak ada dalam senarai bloglist aku
  • bagi pendapat tentang blog aku  
  • lepas dah buat entry tu link kan dekat comment entry ni ok?

ok itu aja syarat-syaratnya..ada ka yg mau seh ^_^ 

13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wahh
menariknyee

pN.rOs said...

wau udah banyak klip2 teks eik heheh...
nak joint gak bbleh?

efa said...

@Anisa Hang Tuah meh la join anis..

efa said...

@pN.rOs hikhik thanks to you lah..sb buat tutorial tu..lama mencari la..boleh sja..ikut syarat tu erk ;)

apezs shah said...

salam..

apezs dtg dah..;)

http://apezsshah.blogspot.com/2010/12/senarai-bloglist-efaaeofa-feeling-to.html

Irma A.Wahid said...

hai...
i join sudah~~~
http://irm4blues.blogspot.com/2010/12/senarai-bloglist-efaaeofa-feeling-to.html

bukankosong said...

Salam...

Join kamu gak!!

he...he...

y-A-n-A said...

yana join.. :))

http://naitpor.blogspot.com/2010/12/senarai-bloglist-efaaeofa-feeling-to.html

efa said...

@apezs shah thanks apezs sb join :)

efa said...

@Irma A.Wahid thanks sb join :)

efa said...

@bukankosong thanks sb join :)

efa said...

@y-A-n-A thanks sb join

Pendekar Berkuda said...

namo sedih2 yea... senyum selalu...lalala~~

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...