Tuesday, December 7, 2010

GagaL plak dh...

salam and hye semua....

beberapa hari ni tak da mood sebab-sebab hua.......aku nak ambik test kereta pastu hari ni pi test aku gagal dalam test computer kereta....tidak.......nak kena wat len...sedih la...ish...mak aku la duk suruh sangat ambik...adess...last-last tak pass....0o..tidak.....nak tisu wey nak nangis+nangis ni...0o...tidak...Photobucketsesedih lagu baru dalam blog ak ni ..ish susah betul la..nak wat cmna ni....dah bila masuk buat test tu...hilang melayang fikiran aku entah kemana adess...Photobucketfikir punya fikir.....ingat dah ok...last-last......hua..............gagal menci....ah...jadi giveup dah nak wat test kereta ni...semak adoi la....so aku kena baca punya baca lagi.....bila dh ok baru pi ambik balik...kalau tak mak aku asyik duk suh pi ja la....adess....sedih ni wey....ok la nak layan dengar lagu dalam blog aku ni smbil menangis+nangis hahahaha.....

Photobucket

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

bersabarlah (:
cube lagi..
okei..chill bebeh

::FAIZ FARISH:: said...

cool.....

Mr feckry said...

gagal test kete..errr

Deeyaudeen Sabri said...

ala relax la ! bleh try lagi.. kali ni kena jawb btul 2 k! :)

DiaUmaiNiNaz said...

sekali gagal bukan bererti gagal terus..cuba lagi..2 kali tu biasak la..

whitecappuccino said...

cuba lagi!!

efa said...

[anisa]wuwu..duk sabar lani..thanks :)

[faiz]yeah..cool dh la ni..


[mr feckry]yerp..huhu


[udeen]relax dh la ni..ok baiklah thanks :)


[dinaz]ok..thanks dinaz :)


[whitecappuccino]thanks :)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...