Friday, December 3, 2010

-edit foto contest-

salam and hye semua...

Photobucket

lama tak update kot hahaha..busy student baru masuk kekeke :) ok-ok..tanpa membuang masa aku terus ja nak bgtaw korang yang ak nak join contest edit mengedit..ni..ok datangnya dari  BLOG YANG COMEY NI :)

comey tak :)

nak taw syarat? klik sini


ok macam mana ak edit hahaha...huduh benor...saja join contest ni :)for fun




pic sebelum


pic selepas


tag 4 orang spa yer




ok itu aja....itu mmg pic ak ok :)

6 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

WOW!! mata biru!

all d best! :)

apezs shah said...

gilerh suruh apezs masok yg nie..
wah xreti and xchumel mcm korang hah..:p tak nak laa efa ye..;) thanks tag.

gadisBunga said...

comelnye edit. huhU~

efa said...

[I*K*T*I*R*A*F]hahaha..bkan ori kehkeh :)thanks :)


[apezs]hahaha...ala apezs..join2 la..tah buh muka awk pon tak pa...ok..join2 taw wuwu..welcome

[gadisbunga]hehehe ya ka?thanks :)

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..wah2 mate biru mcm tudung dah..lipstik merah hehe..thanx join n gud luck dear..nice

Cik Mieyrarif said...

lawaaa :)

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...