Follower mencecah....

ok entry kali ni tak da kta pendahuluan hahaha....0k mengenai entry ak kali ni...adalah  tentang follower ak yang mencecah angka brapa????hahahahaha...dh 100????0opss...mcm tak percaya plak kan...macam mna nk bg org follow kita???mcm mna kena usahakan la...cmna nk usaha...korang rajin2 la blogwalking...tinggal jejak kt blog yg korang jeguk tu ya...selain tu...korang comment ka????tinggal jejak ka kt shoutbox diaorg....hehehe...ak selalu wat mcm tu la hehehe...tp tak rasa akan ada org follow ak smpai 100....daku tak percaya lalu tergamam huhu....ya la blog ak ni tak la seberapa la kan????hahahaha...tak la mcam blog  En ben tu....best ja kan...banyak idea mencurah2...caya la cewah promote blog en ben plak kekeke....blog en ben ni rmai follower....termasuklah ak jd follower en ben hahaha :) nak tahu sapa follower ak yg 100 tu????ni  ha ak print screen kan utk korang wuwu....

yg bertanda itu follower ak yg ke 100 thanks yea :)


meh kita terjah blog follower ak ni DiaUmaiNiNaz
dan juga blog yang ramai followernya iaitu Blog EN BEN :) jOM TERJAH...thanks a lot ya 1 more time diaumaininaz anda sudi memollow blog sya hehehe :)tak da hadiah la nk bg hehehe :)but i will always go to your blog ak ;)

11 comments:

BEN ASHAARI said...

Salam ..

InsyaAllah.. mesti boleh punya.. cuba cari idea kasi kreatif skit.. pasti meletup..

apezs shah said...

wah tahniah Efa..;)

efa said...

{EN BEN}Amin moga2...tp idea tu tak kluar curah2 hahaha...ohoho letop ka nnti kekeke...insyaallah thanks en ben... :)

efa said...

{apezs}thanks apezs :)

aibaks said...

wa.. siap de n3 khas tuk 100th follower.. aibaks yang ke brape ek?

dwaty said...

salam ingatkan bleh jadi yg ke 100... im following u..

Zulfahmi Abidin said...

tahniah awk.tapi ape kate awk jgn gune shortform lagi buat entry lepas nie k.pape pon.fahmie nak jadi yg no 200 lah.^_^

DiaUmaiNiNaz said...

Salam n hai Aifaa...ampun maaf sbb tak kunjung sini smlm coz my bdk kecik suda cari pasal la...anyway thanks prom my blog...suka sangat , hope kt jd best fren..tq so much...

efa said...

{aibaks}hehehe...ke brapa tak igt la nnti efa cek ok hehehe :)

{dwaty}wasalam..hahaha ke brpa tak kisah la kekeke...thanks sb follow :)

{zulfahmi}thanks :)owh...ok thanks for that advise..akan efa tukar erk..ha ke 200 hehehe..

YOUsoF said...

waah... Seguni tahniah tuk Cik Efa..

*Brader Ben tukang komen yang pertama tu... ;D

efa said...

{YOUsoF}seguni??hahaha :)thanks ok..tu la kan tak sangka en ben org first nk comment hehe :)blushing2 :)