Sunday, November 21, 2010

AgaK KeCeWa BuT 0K....

Salam and hye semua....pekhabar???hehehe sihat ka??seperti tajuk entry ak kecewa....kecewa n kecewa +_+ hoho kecewa pasal apa plak ak ni haish...kecewa sb...Datuk Lee Chong Wei kalah semalam...wuwu

tapi dpt perak pon bleh la...

masa game 3 wuwu....ak ni pulun la tgk sb ak mmg minat badminton ni...dari kecik2 lagi ak suka main badminton and duk asyik dengan cerita anak-anak sidek tu....seronok kan???korang tengok tak cerita anak-anak sidek tu kat TV ka???beli buku ka??



 ni semua ambik di google yea...



ak selalu tgk tv cerita tu...hingga kan terbawa-bawa bermain ke sekolah n kolej kekeke :).Terutama time Datuk Lee Chong Wei main...teruja gitu...game 1 kalah...game 2 menang...time game ketiga plak tak menang haish...but ok la..dpt perak pon perak la wuwu...gila tol lawan ngan Lin Dan tu....per...time smack tu haiyok...gila berdesup...toing2....tere...tp dpt dikalahkan oleh  Datuk Lee Chong Wei time second game...tuptup game last tu kalah plak....wuwu...tp tak pa...dpt perak ok la tu....Malaysia boleh... :)apa2 pun tahniah buat Lin Dan kerana menang semalam....Malaysia kini berada di tangga ke berapa????wait n see semalam kalo tak salah ak tangga ke 9...dh naik anak tangga cikit :) meh kita saksikan bersama ok.... :) majukan sukan untuk negara  :)


6 comments:

Tn.Punya said...

kalah sekali tak semestinya kalah buat selama2nya.. teruskan usaha Datuk Lee Chong Wei

efa said...

wuwu...sokong tu...hehehe

aibaks said...

kah3.. tengok gak datuk main semalam.. kui3.. cian die.. tercungap2 keja bola.. hehe

efa said...

{aibaks}hoho...mesti la tgk..fv mentor badminton hehehe...hoho tak baik taw...biasa la main cmtu mmg penat hehe

Aku Hakimy said...

biasa la tu.. ada up ada down

efa said...

[aku hakimy]tu la kan hehehe

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...