terjelum sekali kena Tag ; )

salam and hye semua...

terjelum sekali kena tag :) hehehe tak sangka plak kena tag oleh bloG Ni kehkeh :) tq pada owner blog tu sb sudi tag ak :) tetiba teruja dengan tag tu...teringin plak nk join yea....apa lagi simple ja cara dya....jom trai it ok ;)

" Once you have been tagged, you are supposed to write a note,
with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end,
choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.
your cooperation is highly appreciated. "
  1. Nama ak Nurul Aifaa binti Haji Manijas
  2. asal Pulau Pinang [tapi cakap penang tak bpa taw kahkah :) ] 
  3. lahir tahun 1989
  4. umur sekarang 21 tahun(dah tua kehkeh)
  5. anak kedua dari 2 orang adik beradik 
  6. ak sekolah rendah kt sekolah semua pmpn-convent butterworth
  7. sekolah menengah pon sama tp smpai form 4 saja
  8. pastu ak tukar sekolah ke sekolah menengah teknik sungai petani 2 kedah
  9. bekas student Kolej Komuniti Kepala Batas -bertam indah 
  10. Ambik jurusan multimedia kreatif (animasi) 
  11.  suka makan laksa fav tu
  12. suka air teh,milo,neslo,jus2,susu,nescafe,coffee 3 in 1,white coffee but not coffee 0 ok tak sedap pahit :)
  13. fav warna ak blue,white,black.
  14. tak bpa suka benda berbulu....sb suka bersin...jauhkan...dariku :)
  15. sekarang ak keja kt one company kt penang (swasta)tp duk ja ditmpt gov :)
  16. tak da lesen keta mahu pon moto :P (dlm proses hehe)
  17. suka gelak&senyum...kekadang gelak terlebih sampai tak berbunyi :P
  18. ak suka wat aktiviti sukan....jogging and fav sport ak....badminton...
  19. dulu masa ak kecik2 ak takut sangat bila nk tido kan selalu tutup lampu kan2....takut gelap huhu..sekarang aku makin berani leh dh tido dlm gelap :)
  20. suka tengok cerita2 anime jepun&animasi malaysia :)kalau korang nak tgk anime DISINI  bleh ok :)&DISINI tapi tu animasi ak selalu search...belambak 0o...da banyak lg...
  21. suka baca komik(ujang,gempak&utopia)
  22. ak suka sangat ngn pokok kaktus....byk dh kt rumah ak ni...spa nk mai ambik :P
  23. ak masih single....(tak da calon lg)miahahaha :P
  24. minat nak belajar photography...tengah belajar edit2 pic sendiri :)
  25.  ak suka sangat ngn kartun2 ni terutama carcaptor Sakura ni
 comey semua suka ;)

hurm penat wey....25 soalan tu...jenuh memikir kehkeh....akhirnya habis gak :)tu ja la yang mampu ak fikir nk tulis apa :)ak nak tag kepada kengkawan blog ak ni la



Anna Boleyn

qaseh


akma


putera akram



ajimgreen


aibaks


nasyieen(mimiey)


nur anis


hazwani


and pada sesiapa yang nk trai bleh la wat yea.... :) ak baru lg dlm blogging ni tak rmai yg bleh ak tag... :)tak kenal lg :p




 

 

7 comments:

are_nyss said...

nk try tag ni jugak..hihi..;p

efa said...

are_nyss-sila2...bleh2... ;P

Encik Tikus said...

naseb baik gua tak kena, keh keh keh

ieQa sWetLuv said...

wahh kita sebaya la ngee

efa said...

encik tikus-ala en tikus....kena la jgak buat....bru kenal smua blogger...sya bru lg...buat2..leh kenal wakakaka

ieqa-huhu..erk....hehehe...salam kenal :)nk wat ni pn bleh :)

Anna Boleyn said...

eh eh eh baru pasan kena tag pulak..
hehehe thanx efa atas ingatan mengetag Anna. InsyaALLAH, kalau ada masa lbih anna buat ya. tak janji tau. :)

efa said...

anna-ok kalo da masa buat yea...tiada paksaan ok... ;)