Friday, October 29, 2010

Kengkawan ak kta Jangan!!!

salam n selamat petang semua....

hurm seperti entry ak sebelum ni tengok DISINI ,Kengkawan ak byk duk msg ak tnya eh btul ka?ko serius ka?ak tak reply msg  pon....diam...ja lelama tu ak reply balik dekat sahabat ak yang 1 ni...cuma dya pnya msg ja ak reply kata "hurm...kenapa korang tnya problem ka kalo ak tak blogging n type entry?"kwn ak pun reply balik...."ya la ko cm serius ja...bunyinya...ak terkejut plak...

ya la walau ak tak da blog...tp ak suka duk bca entry blog ko...ak pn teringin nk wat blog...tp tu la nnti2 la ak wat...wey....jgn la ko delete terus blogger ko erk?jangan cmtu.......ak taw ko sedih sb entry blog yang ak bagi kt ko  tu kan...abaikan dya tu....semak ja....biarkan...janji dya tak kacau hidup ko....mmg ayat dya tu ada la makna yang ang cm terasa kan?ak pn terasa wey dya ckp cmtu walau ak tak wat blog2 ni...


sekali2 ak dya tempias....apa pnya org....ayat dya tu ak taw dya saja ja....buat cmtu...abaikan ja dya tu yea :) senyum wey.....ak rindu senyum kambing ko tu...senyum yg tak berbunyi lawak la ko.....ada plak gelak tak bunyi lucu...s0 takmo sedih2 nk berhenti wat entry blog ni....ak sokong ko dri belakang ok ;) senyum sikit kwn :)" and ak reply blik ok kawan you best la...tq a lot....kta2 kau membuatkan ak rasa bahagia....

windu ko gak....lama tak jmpa...asyik duk msg ja....ak akan berblogging la cmni :) tq sayang ko cik rama2 hahaha....pastu kwn ak tu pn reply balik kata "eh ko ni suka sgt panggil ak cik rama2...ak taw dulu ak mengila duk tngkap rama2...dri jdi ulat hingga dh besar baru ak lepaskan...huhu....zaman kanak2 la ktakan :) sayang ko jgak....bila mau jmpa ni....elok sorang selatan sorang utara...kihkih...kalo ak turun sana nnti ak bgtaw ko erk...takmo sedih2...abaikan kta2 orang cmtu....ignore ja....ok la ak nk out ni....ti apa2 roger ak ok :)jangan tak berblogging taw.... ;) salam
ak reply blik "tq ira...ko la sahabatku dari dulu hingga selamanya...cewah....tq2 a lot taw bg perangsang n pelbagai hehehe...okey...wasalam.Hurm....akanku igt kta2 mu itu selamanya.....my friends....hurm...dan jga kengkawan ak kt blog ni jga iaitu cewah promote blog mereka yang memberi semangat kt ak hehehe terimas ok YOUsoF & Deeyaudeen and kengkawan ak dlm blog yg anyone tu ya.....tq all....happy sesangat la.... 
Photobucket
akan ak teruskan berblogging....kembali takmo sedih2...yeppy :)




No comments:

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...