Followers

Thursday, October 28, 2010

MooD Tetiba bertukaR.....

salam 1 Malaysia semua :)



  hurm...hari ni mood ak tetiba bertukar rasa tak sedap hati+sedih entah la....ak pun tak taw la cmna nk kta dh...sedih2 sobsob dugaan2...ak pon tak taw la adoi la....rasa macam nak mengerit kuat2 Photobucket  semalam ak terbaca la bkn ter.....mmg baca pon wakakaka...some blog ni la kan tetiba ak rasa mcm hurm....tak taw nk explain  cmna....haish....tp   ak tak tinggal jejak pon kt blog tu....sedih wey....hukhuk Photobucket macam tu ka rupa ak time sedih hahaha...tak la smpai cmtu kot miahahha....setengah tu kata apa la ko ni asyik blogging ni.....bkn ko dpt pa.....hurm....tp2 ak2...tetiba tak terkeluar kta2 ak plak hurm....ak tak sangka bila jejalan blog tu tuptup....bca entry sedih sengsorang....malam2 sedih plak....apa da....pastu ak pon tido la terus....malas nk fikir dh sok nk gi kerja lewat plak....

logout dari blog FB n ym ak....tutup laptop ak....gi tido terus..dari ak duk sedih sengsorang kan....apa la nasib ni kan....korang pernah tak sedih?????tp ak sedih dalam hati ja ak simpan ja....tp ak tak gambarkan muka sedih bila dekat ngn  orang ramai ni la kan....ak jenis simpan dalam hati...merana sengsorang hahahaha...sadis ayat ak ni....hurm....kekadang tu ak pon tak leh tahan gak....ak sekarang rasa down2 wey..... Photobucketak sekarang tak da semangat.....hilang semua entah tercmpak mna tak taw huhuhu...kerja sekarang bosan la plak....duk cri keja len....tak dpt2....nk smbng study....tak dpt2 lagi...adess...mcm2...hal sekarang bermain dimindaku ni....lepas ni ak nk stop berblogging ni la....

p/s:Ak nak minta maaf kalau da salah silap selama ak duk blogwalking kt blog korang....or selama ak buat entry korang terasa....atau pn time ak komen ka apa ka korang tak suka ka DLL lah kan...ak minta maaf berbanyak ya...

SEKIAN WASALAM

4 comments:

YOUsoF said...

Banyakkan istighfar je okeh..

efa said...

YOUsoF-TQ hurm tu la....sabar ja termampu :( thanks 1 more time :)

Anna Boleyn said...

laaaa nape ni? ni sebab baca entry anna ke apa? jgn la stop blogging..

efa said...

anna-bukan...blog anna..km suka sgt blog anna boleyn ni...serba boleh....hehehe :)bkn entry anna la ok jgn risau...ni blog yg tak pnh difollow pon ;)ok takkn stop blogging tq :)

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...