Terlampau Taksub...dengannya...

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Hurm rasanya agak lama jgaklah saya tak update blog ni
 yea...hahahha..amaklumlah bz dengan persiapan raya la katakan...hehehehe..amacam raya tahun...semua ok tak kengkawan...moga2 semuanya ok..sebab tak uptade blog ni juga antaranya sb malas n tiada idea nk diceritakan pada korang semua..huhu...Tp hari ni saya nk la ceta kat korang semua yang saya ni makin hari duk asyik taksub ja sama itu kamera.....kamera apa la rasa korang erk?hahahaha...kamera DSLR la apa lg...sungguh cntik pabila ambil snap pic gan kamera tu...w0o.....saya duk kumpul duit la ni nk beli kamera tu...kerja2......bila gaji saya mau naik yea...0o.tidak...mau beli kamera itu gak....haish...ssh betul la mau cekup org yg pling mahal ni kehkeh....apa cekup pling mahal...JENg......PhotobucketKamera DSLR... tu la apa lg miahaahahha...


hurm....sabar ja la...mau tunggu gaji tinggi gunung hahahaha....saya snggup tak ambikduit sgt kt bank yg selalu gaji saya masuk tu....duk ambik duit kat bank gaji ak yg dulu miahahahaha.......sanggup sb nk beli kamera tu...GiLa tak saya...hhehehe...bkn gila taksub saja la....hurm...doa2...kan saya dapat la beli erk....moga2..alhamdulilah...Ni la kamera nikon DSLR yang saya minat tu..tak kira la D bpa pon tak kisah la...janji DSLR...hehehe

cantik kan2...kamera DSLR ni....huhuhu

No comments: