BLOG DAH BERTUKAR WAJAH

Bila blog dah berubah dengan wajah yang baru, manis macam buah cherry? ecewahhh ๐Ÿ˜œ bersungguh dan semangat dia tu lain macam tau! Yang pasti semangat kian berkobar selepas Sis Awa kita ni memula add di FB,dah add tu tak apa la disebabkan blogger kan? so kita pun approve..Eh tetiba setiap kali newfeed naik ternampak la sis Awa ni duk update pasal make over blog orang.


Selalu saja tengok kan? tapi tak tergerak pula nak mencuba kan? lama-lama Sis Awa ni duk post banyak sangat dan selalu sangat berkunjung ka blog yang telah di make over tu,hati ni tetiba nak bertanya berapa harganya? dan mesej di facebook chat..memacam la dibuatkan untuk bertanyakan untuk make over ni..Jangan banyak tanya? akak ni jenis rambang mata, susah sangat tau.


Sis Awa akan selidik dulu apa yang kita nak tau, yang lagi syoknya tu dia panggil akak dek kerana salah satu status di facebook tu untuk lebih eratkan friendlist jadinya selalu panggil nama untuk di facebook kak Fa atau efa?Makanya Sis Awa ni pun panggil kak? Sis? Haha, lagi syok sekali tengok-tengok mesej-mesej sekali tanya umur Sis Awa ni la akak? bukannya saya? malu tau hahaha sabar ja la..hmmmm sengeh kambing la jawabnya lepas tau tu kan? malu yatmat.


Kalau sesiapa yang nak make over blog boleh la berkunjung ka blog SIS AWA blog ni untuk design sahaja. Sis Awa ni ada dua blog, satu lagi blog yang dah berdomain tau!! tahniah Sis Awa Comel 


sebelum ni blog kian suram sebab apa? Lama dah tak aktif buat entry dekat blog ni! sibuk dik belajar+kerja+belajar kan? Jadi kali ni nak terus berblogging hehee..Wajah blog yang dulu macam mana?

BLOG YANG LAMA MACAM INI 



Blog yang lama ni header,layout semua tu buat sendiri. suram ja ya dak? HAHA jadinya bila ada rezeki lebih sikit,dari buat niaga kecil-kecilan tu jadinya ambil keputusan untuk tukar wajah kasi ceria dan nampak manis heehe..pertolongan Sis Awa buat design ni memang menarik dan cantik! Tip Top! rugi siapa tak cuba. Setelah di make over jadinya macam mana?



CANTIK MEMIKAT HATI DENGAN WARNA YANG DIIDAM HEEE




Cakap saja nak macam mana insyaallah Sis Awa dapat selesaikan okey?Ehemmm jom kalau berkenan nak blog cantik-cantik dan di design oleh Sis Awa KLIK ja dekat link dibawah ๐Ÿ‘‡






No comments: