Tema Raya Part 2

Selamat petang...masih ingatkah anda part pertama kak Fa cerita pasal tema raya part 1? tak ingin ? ๐Ÿ˜’ meh sini meh baca siri Part 1 dulu kalau dah lupa tu kan? baiklah untuk part 2 pula kak Fa nak story pasal cara nak match bagi baju yang kosong? selalu orang suka pakai baju yang kosong ni dengan tudung yang plain juga tak gitu? urmmmm...


Apa kata mari kita mencuba memakai tudung yang bercorak? yang tak banyak pun tak apa?sikit-sikit pun jadi,bagi yang baru-baru nak mencuba memakai tudung corak dengan baju yang kosong jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru untuk digayakan malah anda perlu yakin dengan setiap pakaian dan tudung yang anda gayakan..Perlu tampak yakin dan bergaya macam model wah gitu kau ๐Ÿ˜‰ 


Macam kak Fa serba serbi jenis dah mencuba..dari yang jenis kosong, corak-corak bunga dan pucci. Tak salah kita mencuba sesuatu yang baru untuk digayakan tau? siapa nak marah? ada ka yang marah? pedulikan kata-kata yang tak memberi kesan dan faedah,yang penting pemakaian kita tu mestilah kena dengan majlis yang ingin kita pergi dan bagi kaum muslimah sudah tentu-tentunya yang menutup aurat dan disyariatkan..


Hari ni kak Fa nak tunjuk la sikit tudung yang abstract..tau apa? huh ni nak cerita la ni ๐Ÿ˜‚ala yang corak abtract sikit tu,corak yang tak banyak sangat dia hanya ada di bawah keliling sahaja tau!! menarik sangat coraknya tu..kak Fa suka sangat tudung yang baru ni dari Escraves tampak menarik tetarik dan menonjol coraknya tau ๐Ÿ˜Ž



Tudia..tudia modelnya cun mengenakan abstract premier by Escraves



Mari kak Fa kenalkan Abstract Premier by Escraves yang cantik vavavomm ni ๐Ÿ˜Ž Tadaaaa..kecheng..kechenggg shine-shine diamond berbunyi eh-eh merepek ja kak Fa ni kan? jom usha tengok eh..


Nama diberi Aisyah (hijau turquoise)


Nama diberi Khadeja 


Nama diberi Fatema (Biru)



Nah akak kasi tengok mereka yang sudah mencuba & membeli instant shawl dari escraves yang baru ni...Tadaaa...๐Ÿ‘‡





Ada lagi tapi kak Fa kasi up ini ja dulu yekk ๐Ÿ˜ƒ suka tak?mesti la suka kan? corak tak penuh sangat kan? i is in love gitu dengan tudung yang baru ini lo..


snap pic tudung dedekat sikit ๐Ÿ˜ƒ



berminat tak? if berminat direct Whatshapp sis yea ๐Ÿ˜Ž nak info lagi boleh terus klik-klik mesej kak Fa nohhh...





No comments: