Followers

Monday, May 1, 2017

Tema Raya 2017 (Part 1)

Assalammualaikum dan selamat tengahari...lama tak bersiaran ececece πŸ˜ƒ amaklumlah cuti sakan sempena cuti hari pekerja kan? tapi 1 mei 2017 hakak kerja juga..tapi kejap saja sampai pukul 1 tengahari hehe..korang pergi mana cuti-cuti ni? kak Fa pergi kuantan ada kenduri sikit..kejap ja..isnin pagi kak Fa dah balik..lepas tu ha kerja pula hoho...tapi best sebab tak ada la bosan kan duduk rumah saja ya tak?


Ha ni nak bagi tahu, puasa dah dekat persiapan untuk raya dah selesai? aippp-aippp tapi jangan lupa...bagi sesiapa yang belum ganti puasa tu lelekas la eh? kak Fa dah selesai dah!! awal-awal lagi..senang tak kalut nak bayar puasa last minit gitu...selalu orang akan buat sesiap persiapan nak raya ni kan? dari baju nak tempah ka nak beli ka? kuih raya nak buat atau nak tempah ka? ya dak? ada juga kekadang last minit saja membeli kahkah πŸ˜‹


Ada yang kalut nak bertema bagai lah? macam-macam tema setiap tahun? ada sesetengah tu tak bertema untuk pun!! main carca merba saja pun boleh wakakaka 😁 yang carca merba tu kak Fa la salah satunya muahaha...aipp-aippp jangan gelak sangat na..peduli lak carca merba kan? hentam saja la labu..asal masuk sudah...


Bagi yang ramai suka bertema-tema baju untuk di hari Lebaran tahun ni meh kak Fa syorkan korang tema apa yang menjadi pilihan atau trend terkini wahhhh cewahhh pulun aihhh!!


Kak Fa nak syorkan terutamanya bagi wanita la kan? of cause la..tudung !! kak Fa suka pelbagaikan tudung dalam setiap pemakaian kak Fa...Boleh dikatakan pelbagai jenis tudung kak Fa ada..bawal? shawl? aihhhh semua kak Fa pakai tau!! 

the latest kak Fa nak syorkan tudung yang kak Fa pakai ni tau? cantik..kak Fa suka sangat material dan inner attach tu..dan juga warnanya..sangat wow semuanya !! nak tahu tudung apa? huh...meh kak Fa kenalkan tudung instant shawl by Escraves (EASY ROSSY) 


Nurkilan dari hati dan sanubari kak Fa bila tengok tudung trend terkini by escraves easy rossy warna seperti GAMBAR dibawah πŸ‘‡





Dihari bahagiaku...Hatiku berbunga-bunga bila memakai tudung easy rossy (Arctic Rose) 😍🌷

Mudah & cepat sebab tinggal sarung sahaja !! terus nampak glammm gitu ☺️ 

Mari nampak glamm dengan easy rossy by Escraves 😘

#Escraves
#TeamLM
#Easyrossy


Tudia nampak glamm tak? glamm sangat tau korang warna ni!! korang kena cuba..belum cuba belum tahu bukan? Menariknya easy rossy ni :


πŸ’šMenggunakan Material Chiffon Panora
πŸ’šTidak Panas
πŸ’šTidak Jarang dan Mudah digayakan
πŸ’šSarung-sarung dah siap cantik & boleh keluar jejalan pergi shopping atau pergi kerja
πŸ’šPaling seronok, awning terbentuk elok,SIAP attach lagi dengan shawl tu


Banyak lagi pilihan warna...




Berminat tak? sah-sah ramai syok tengok warna-warna yang ada ni bukan? sebab tudung ni easy to wear tau..sarung-sarung dah cantik youallss πŸ˜‰ kalau berkenan jangan melopong saja tengok tau !! meh klik-klik whatshapp hakak www.wasap.my/60134294786 tau jangan duk tengok saja...kang melepas warna yang korang berkenan tu !! susah hakak nanti hahaha...




TO BE CONTINUE Tema Raya 2017 (Part 1)




No comments:

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...