Followers

Thursday, April 6, 2017

RonaSutra Review

Siapa di sini suka beli barangan online? Mesti ramai kan? ada yang pernah beli barang dari Cj Wow Shop? yang selalu duk on air di NTV7,TV3,8TV&TV9 tu la? macam-macam barangan ada dijual disana..suka la tu kan? memacam ada jual ya tak?


Hari ini kak Fa nak review pasal produk dari Ronasutra ok? Ronasutra Pressed Mineral Foundation Set sekarang tengah sales?





akan keudara di TV9 (12.30-12.53)  seperti Gambar dibawah :

Jangan lupa tonton yea 



Set Ronasutra termasuklah :

Boleh pilih set A or  B



Yang lagi best dengar kata ada free gift? wow sangat kan? Gift apa?tengok gambar dibawah fewww...fewww..





Kelebihan yang ada :








Done Review


Kak Fa pun pengguna RonaSutra tau!! best sangat apply loose powdernya...tetambah dengan brush tu!! suka..suka...


Selalu bawa kemana sahaja ececece 






No comments:

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...