Followers

Tuesday, April 11, 2017

Penang International Food Festival

Siapa pernah join Penang International Food Festival? Kak Fa baru nak jejoin hehe..amaklumlah sibuk sikit sebelum-sebelum ni.. so apa ada dekat food festival tu? orait ni ha kak Fa nak kasi tahu apa yang ada nanti sabtu 15 april 2017-30 april 2017

Tara...Tudia banyak pilihan tau..


ni adalah jadual sepanjang festival ini akan berlangsung..



Jangan risau...ada saja yang muslim food punya..boleh tengok dekat jadual tu yea? ada pelbagai makan..food truck pun ada..nak tahu lanjut korang just klik PIFF WEBSITE ni sahaja ok?





Cooking class pun ada tau..bagi yang nk belajar masak :




Learn and gain both knowledge and weight all at once! Learn how to cook a sumptuous meal or make your own kitchenware by paying literally just a token. ONLY RM50 per person to join any of these workshops, if you're interested, better book now! Limited spaces.

What and where:

Wooden Kitchenware Workshop: Chopping Board/Spice Rack - 16 & 17 Apr at Pokothings, Hin Bus Depot (RM50 per person)


Cooking Class: Malay Cuisine - 19 Apr, 9am-12pm at Tropical Spice Garden (RM50 per person)

Plant-Based Cuisine and Yoga Anatomy - 22 Apr, 10am-12pm at Wholey Wonder (RM50 per person)

Cooking Class: Indian Cuisine - 25 Apr, 9am-12pm at Tropical Spice Garden (RM50 per person)





Pernah dengan daging harimau menangis? kak Fa baru dengar ni first time tahu yang ada famous Daging Harimau Menangis dari Restoran Ikan Bakar Din? nak tau rasa macam mana? nanti korang pergi la rasa dekat Penang International Food Festival tu yea? nah kak Fa share gambar dibawah untuk tatapan kalian yang craving daging ka ayam ka? jom reramai pergi ok?



Image may contain: food


Image may contain: 3 people, people eating, people sitting, table and food

No comments:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...