Followers

Wednesday, April 19, 2017

Inner tudung tegak Bila Ditiup?

Assalammualikum dan selamat pagi 😃 kakak buzy sikit lately ni..tak mengapa..mood menulis ni membuak-buak dan kobar-kobar sebab harini pensyarah datang tempat latihan industri,semangat dia lain macam benor huhuhu..Mood harini nak cerita mengenai tudung di mana innernya tidak kelepek ditiup angin hewww...hewww..seronok tak? bila angin tiup tapi...inner tegak saja?


Ramai tak disini suka pakai tudung bawal? boleh dikatakan ramai meminati tudung bawal tak gitu? trending betul tudung bawal masa akak dari sekolah lagi,macam-macam nama tudung bawal ada..kangroo la apa la..time tu memang ramai mengilai tudung kangroo..tau kenapa? sebab murah tau !! ramai beli borang zaman akak dulu. Ada yang kekadang pakai tudung bawal tapi kerja kelepek saja..tapi lepas ada pulak penjenamaan spray untuk tegakkan tudung bawal ramai membeli spray itu..so tadaaa  👇



gambar ihsan pokcik google


Tapi kini tudung bawal itu macam dah tak ramai sangat yang pakai sebab apa? sebab dah banyak sangat tudung sekarang dipasaran!! tumbuh bak cendawan gitu..tudung bawal ni dah macam orang lupakan..trend sekarang ramai saja yang suka memakai shawl, tetambah shawl yang tak gaduh nak seterika tu..lagi ramai lah orang duk memakainya dan membelinya..hakak pun dah tak pakai tudung bawal..ada yang berkenan tudung bawal lagi? meh kabo ka hakak ok?


gambar ihsan pokcik google



Untuk ini kali hakak nak tunjukkan inner tudung yang siap attach dengan tudung tau? tudung instant shawl by Escraves, tudung-tudung yang dijual oleh Escraves ni sangat lah terbaik buat akak? kenapa akak cakap gitu? sebabnya akak dah mencuba pakai pun...best sangat tau tak rugi akak beli tau..bermulanya akak tengok tudung ni dari salah satu blogger yang dah lama akak kenal...hanya pernah berjumpa sekali sahaja..semuanya kenal dari laman sosial ja..hakak LM jual tudung tu,dan tengah mencari dropship,tergerak dihati nak join untuk dapat side income...amaklumlah hakak ni student lagi..perlukan duit poket sikit-sikit nak tampung perbelanjaan hehehe..dari lepas itu akak jadi la dropship bawah team akak LM, dan cuba beli tudung instant shawl tu sekali..best sangat tau...inner attach tu yang menambat hati dan sanubari akak tau wakakaka..first tudung akak beli adalah (adorable blue) lupa nak tangkapa gambar pula..tapi yang lain ada..lepas adorable blue..hakak beli Mika Printed then espresso,lovely lilac serta pucci (molly)


Mika Printed


Espresso


Lovely Lilac



Pucci (Molly)



First customer akak adalah kawan hakak sendiri..dia berkenan warna hitam dan hijau macam hakak pakai tu siap kitaorang buat photoshoot okey? 👇


tadaaaa...model hakak 😃 mengenakan mika printed (black) cantik sangat,boleh dah jadi model 


lepas kawan akak ni beli alhamdulillah ada pulak customer baru, iaitu cikgu hakak masa sekolah menengah tau..cikgu akak minat hijau (olive) macam hakak pakai tu

cikgu segan..hakak tutup skit muka ehehehe



ini pula..kakak cheq sendiri..dia pun beli juga dan mak hakak tapi tak ada hehe


tengok dah semua pic kan? ada lagi...tapi kakak hold kejap dulu..nanti akak sambung tau? nampak tak inner yang diattach tu tak kelepek tau ! nampak tegak ja..hakak suka-suka..in love with jenama tudung oleh Escraves..meh try dulu...


Berminat nak mencuba instant shawl two loop? meh Whatshapp hakak tau direct terus www.wasap.my/60134294786 atau ke Page facebook akak https://www.facebook.com/efaon9shop/?ref=aymt_homepage_panel atau direct Pm facebook akak https://www.facebook.com/cornsweet80





No comments:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...