Thursday, April 20, 2017

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di tempat yang tinggi? pernah merasa duduk atas kaca? atau duduk di bangunan yang tinggi? meh korang kena cuba naik dan berdiri dia atas Rainbow Sky Walk di Pulau Pinang ni..


Kak Fa tak naik lagi tapi bila tengok gambar mereka yang dah naik tu...keterujaannya tu membuak-buak nak naik tau! fewwww..ada berani? meh mencuba naik dan rasa tengok macam mana duduk berdiri diatas kaca yang jernih dan dibawah nampak bangunan dan lain-lain auwww seram bukan? bagi mereka yang gayat tu? meh hilangkan kegayatan pada ketinggian anda untuk mencuba naik atas rainbow sky walk ni !





view pada waktu malam memamg superb 😎😂


Nak di cerita gayat atau pun tidak bagi seseorang tu sukar juga..mungkin seseorang tu gayat sebab ada sesuatu yang menimpa atau disebalikkan. Bagi anda yang nak mencuba naik dan hilang kegayatan tu boleh la datang The Top Rainbow SkyWalk di Pulau Pinang 😍 kakak nak kumpul geng-geng reramai baru syok shoot gambar dekat atas nun sana nuh..Ini dia view waktu siang 👇ada berani? meh turun Pulau Pinang..





Mesti ada yang tanya kak Fa ni duk bercerita gayat atau pon tak tu..hakak tak gayat ka?? hehehe 😊 kak Fa suka aktiviti-aktiviti yang pecah peluh ni jangan tak tahu yea..naik rainbow ni tak ada la pecah peluh..tapi kak Fa pernah hiking yang dimana kita dapat lihat la juga ketinggian tera mana kan? tak caya 😎


ketinggian Bukit keluang lebih kurang 200 meter atau 600 kaki saja tak tinggi pun 😆



Rasanya view malam ni nampak lagi wow dan superb kan? so apa kata kak Fa suggest korang naik waktu malam hehehe 😊Moh kita naik Rainbow SkyWalk ni okey?




No comments:

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...