Wednesday, April 5, 2017

Cushion Foundation

Assalammualikum dan selamat pagi semua..bagi sesetengah kaum wanita, tak sah kalau tak make up ka? at least liptick ya tak? orait harini kak Fa nak review Cushion Foundation (LA FACE FOUNDATION) suka pakai Cushion foundation? kak Fa suka pakai Cushion foundation dari La Face ni.




Kenapa suka produk foundation dari La face adalah kerana :


✔Wudhu friendly - tiada bahan seperti silikon yang menghalang air menembusi kulit. Senang untuk dibersihkan dan tidak perlu makeup removal. Dan sangat sesuai untuk yang On The Go.

✔SPF 50 - You don't need sunblock anymore. Sangat sesuai untuk cuaca asia.

✔Water based foundation - Not oily and very suitable for all types skin

✔ Light Texture - sangat lembut bila disapu ke muka dan Tidak melekit dan tidak bercapuk. Seperti tidak memakai foundation. Warna yang sangat natural.

✔ Mengandungi Collagen -- Membantu menegangkan kulit wajah dan mencegah dari kedutan wajah

✔ Argan Oil -- Anti Penuaan, mengatasi jerawat dan jeragat dan melembabkan kulit



Dengan Laface Cushion Foundation korang akan dapat :


📌 sapuan yg rata dan smooth
📌 Tak bercapuk
📌 sangat sesuai untuk daily look makeup
📌 cepat dan mudah
📌 Mengandungi Vitamin C, Vitamin E, Argan Oil dan Collagen
📌 produk kami lulus KKM (ini paling penting)











Tara....Cantik hakak ni bila pakai  Laface Cushion Foundation sengeh kemain aihhh manis nampak..







Tara...ini pula testimoni hakak kita look natural beauty gitu..



Berminat boleh terus Pm di FACEBOOK sis or like efaon9shop





No comments:

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...