Followers

Tuesday, March 28, 2017

Crunchy You alls !!

Alhamdulillah thanks a lot  to my customer ๐Ÿ˜˜ bagi feedback choco jar sedap!! Berbunga hati akak..dik heheh ๐Ÿ˜Ž Lepas saja hantar ka customer i ni...tetiba dia mesej bagitahu dan siap makan and upload pic makan tu!! amboiii cepat benor yekkk? Adik ni ambik 3 balang tau? adik ni ambil 3 flavour :


๐Ÿ”บKokocruch
๐Ÿ”บOreo
๐Ÿ”บHoneystar






Thanks a lot ๐Ÿ˜ sesiapa yang berminat nak beli boleh whatshapp akak- 0134294786 sementara stok masih ada !!!


No comments:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...