Cepat & Mudah!!

Assalammualikum dan selamat pagi..nak jadikan cerita pagi ni kak fa bangun lambat tap tup tap kul 6 sudah? kalut kemain dah kak fa pagi tadi huahua..disebabkan jika kita dah lewat maka bagi sesetengah orang ramai lebih suka memakai tudung sarung saja ya dak? kenapa tudung sarung?? bukan shawl ka kan? sebabnya tudung sarung ni mudah&cepat nak bersiap!! 


Bagi yang ada anak kecil tu kan? senang la terus sarung tak lambat untuk bersiap..capai tudung,sarung zashhh keluar dari rumah selesai hehehe..Nak tahu tudung apa yang sarung dan best tu? kehkeh ok kak fa show kan tudung dari Escraves yang terbaru :



*EASY ROSSY SARUNG*

✅ 10 Pilihan Warna Menarik
✅ Didatangkan dengan 2 Size
✅ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 11.75" (chiffon)
✅ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12" (chiffon)
✅ Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON PANORA)


*PRICE L*
RM69


#escraves
#instantshawllabuh
#TeamLM




Pilihan tudung di hati kak fa hari ini adalah warna biru!! biru itu indah bak air dilautan antratika ececece antratika gitu!!! Tengok testimoni hakak-hakak kita ni pakai tudung rossy ni..lawa sangat warna biru tu kan?hakak teruja dengan warna ni tau!! ๐Ÿ’—❤๐Ÿ˜„







Senang saja bukan? sarung aja ok hehehe nanti kak fa post cara pakai dia macam mana eh...Inner dia best itu yang pasti ekekeke.. nak cuba? meh whatshapp kak fa or like page kak fa..


whatshapp : 0134294786

FB PAGE : EFAON9SHOP

No comments: