Followers

Monday, February 6, 2017

Flip-flip sangat ka?


Assalammualaikum dan hye semua kak efa nak tanya ni...awak-awak semua yang wanita comey-comey lagi anggun dan cantik berseri-seri,suka pakai tudung shawl boleh flip bila tolak angin ka? atau suka yang jenis mudah dan cepat? macam kak efa memana pun boleh..tapi kalau nak cepat sangat tu kak efa suka pakai tudung yang instant shawl 2 loop..


sebab apa?instant shawl 2 loop? cepat mudah untuk dipakai,tak perlu lelama nak pin-pin..ha kak efa nak suggest instant shawl 2 loop yang kak efa jual by ESCRAVES. Tudung dari escraves ni memang kak efa berkenan dah lama,hinggakan kak efa terkesima lalu membeli dan jadi dropship by kak LM team..serius best pakai instant shawl by ESCRAVES ni,yang pasti tudung ni boleh ajustable,labuh patuh syariat,dan lagi penting tak jarang,dan pinless ok? tak perlu pakai pin pon boleh na jangan risau..


nah meh cuci mata dan tengok kot ada berkenan kan? nak risik nak tahu lebih lanjut boleh la try whatshapp or like page sis efa ok? ;)



Sis jual intant shawl by escraves ni ada 3 jenis ok? dekat bawah ni ada contoh dan testimoni, feel free cuci mata awak-awak semua yea?


  • NAYLA 2.0
  • MIKA PRINTED
  • PUCCI













0 comments: