Shooting Video Korporat

Assalammualikum dan salam 1 malaysia :) sekejap rasanya dah hari jumaat kan? cuti aku pun dah nk abis sadisnya -.-' ok hari ni nak cerita pasal shooting  Video Korporat ha baru tau bila keluaq shooting ni teramatlah penatnya sebab nak membawa segala pekakas untuk shoot ha baru hang tau ka efa oi? huhu..walaupun penat namun aku happy sebab itu yang 1st timenya aku keluar shoot untuk buat video korporat, tau apa video korporat tu? nanti aku cerita ok!

Ha kelas yang kena shooting ni adalah kelas cinematograhy, kelas tulah yang paling aku rasa lama lah nak tau berapa lama? dari 8 pagi hingga 1 kahkah ;p lama bukan? ada kebebasan sikit kelas tu sebab lec akan suh keluaq shooting then leh la sekali makan-makan sebabnya kelas aku  full lepas luncuh time terus ada kelas lagi dan lagi hehe



itu dia geng-geng 1 kumpulan dengan aku lalala ;p


kemai lagi semua pose kan..haha nampak ja senang nak shooting tapi-tapi T__T terasa banyak susah because still begining huhu...kumpulan kitaorang memilih pusat islam PTSS untuk dijadikan video korporat, will try the best for our team hehe :) video tu belum setel lagi nak kena edit bagai so wait for our team video ok :)

nak tahu macam mana video korporat tu ok aku bagi hint untuk korang tengok salah satu video korporat UTHM library ni i like ok!! smart hehe 



pssst: wait for our team video korporat na hehe :P 

13 comments:

gadisBunga said...

wohh...dah tahap pandai buat video ni. kire terer dah nih!

[sutera kasih] said...

wahh syoknya buat video korporat :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag teringin nak shoot video pakai camera besar tu. Apa nama tah ? HAHA :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat berjaya ye efa

YOUsoF said...

Waah.. Seronok² dapat join benda best macam ni..


Video tu super cool! ;D

YOUsoF said...

*Ok kami tunggu kalian punya pulak..

Hanif said...

Team semua jejaka hensem.....!!!
Bertuahnay tuah punya badan..
Tapi tak patut suruh angkat barang video ni...heheheheh

Mentary Gelap said...

group kita akan buat yang terbaik...!!! klau tunjuk kat ustazah ni mesti dia suka.. :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu ni video uitm buat.. mana video korang wat? huhu

ILA HonEyBuNNy said...

all the bestt...;)

penat jgk nak wat vdeo2 neh...mb kami xpro sgt...terhegeh2 nak wat..hehehhe

tomatokering :) said...

bangga sat jadik rakyat UTHM.. ehh .. haha :P

cayokkkkkkkkkkkkkk :D

luqman zakaria said...

huhu :P best lorh!! x sabar nak tgk yg korangnyer~

Fz27 said...

jom p sekali lepak kat libary uthm..