Monday, January 16, 2012

Baucer Buku 1 Malaysia!

Assalammualikum dan selamat sejahtera semua hehe dah lama rasanya aku tak update blog idok? ekeke :D ok ari ni aku nak update pasal Baucer buku 1 Malaysia! haah for sure semua student IPTA dan IPTS dah dapat kan Baucer buku 1 Malaysia tu kan? aku dapat minggu lepas hehe tp baru nak update pasal benda ni hehe sb buzy sikit huhu ok akhirnya baucer tu aku dah dapat :) 


Aku dah pergi serve kedai mana yang boleh menggunakan baucer tersebut tapi 1 kedai ja la yang aku pi tengok hehe kedai yang aku serve tu adalah kedai More & Save dekat arau perlis. Kenapa perlis? sebab aku belajar dekat situ la hehe. Tapi dengaq cerita dekat popular Aloq Staq pun boleh guna so korang leh la pi serve tengok hehe :) kebetulan raya cina ni aku cuti so aku ambik kesempatan ni nak balik dan usha kedai buku dekat penang pula :) so kepada semua student jangan lupa pergi la serve kedai buku mana yang boleh terima baucer tu eh?


Baucer tu hanya boleh diterima pakai sehingga 31 mac 2012 saja ok! jangan peram lelama pula baucer tu na? Jutaan Terima Kasih juga aku nak ucapkan kepada Perdana Menteri Malaysia dan juga Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia kerana sudi untuk memberikan baucer tersebut untuk para pelajar...hargai sesangat :)




2 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag dapat hujung minggu ni. Lembab sangat Admin Shag tu, kerja menggatal je. HAHA :D

Syazwani Mazlan said...

dah tebus belum?? hehhe

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...