Friday, December 2, 2011

best+creative lagu ni

Assalammualikum dan selamat tengahari semua hehe dah makan belum ni? korang masak apa ja? sah sedap kan-kan? hehe ok hari ni aku nak kasi korang tengok dan dengar lagu ni best sangat bila diaorang medleykan hehe bagi aku diorang ni kreatif sesangat tau huhu so jom dengar lagu ni medley lagu pokok,dan beribu sesalan oleh Rain Over Me (Pitbull Feat Marc Anthony) kretifkan diorang buat cmtu hehe so layan for this weekend :)



suka tengok dya main alat muzik tu >.<

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice

aqmalazmi said...

HAHAHA.bestttttt..

YOUsoF said...

Waaah.. Ini memang betul² cool! Berbakat sungguh lah diaorang ni kan! Kagum sebentar! ;)

Saiazuan said...

trbaik!!! :D

kiera'sakura said...

akak suka layan lagu yg ade lirik bwh die, snang nyanyi..hihihi :p

mr.syazwan said...

alamak opis block ler

huhu

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...