Followers

Tuesday, November 29, 2011

Filem terbaru dari KRU Studios

Assalammualikum dan hye semua hari nak cerita pasal 1 filem yang terbaru dari KRU Studios iaitu "Vikingdom" ok. Filem ni adalah sebuah filem bertaraf antarabangsa tau!!sebab ada barisan pelakon dari antarabangsa dalam filem ni iaitu Dominic Purcell kalau tak tau siapa itu boleh google ok!ahaha 


Penggambaran keseluruhan sebenarnya diadakan di malaysia saja,tapi filem ni belum keluar lagi tau dalam pembikinan lagi ok!harap semua bersabar yea,nak tau lebih lanjut? terjah baca sini

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

pelakon prison break.

wow..

Mr feckry said...

memang steady la

gadisBunga said...

keles KRU!

khairul akmal bin azman said...

kru

terus mmbanggakan..
filem n industri negara

YOUsoF said...

Dominic Purcell tu mamat dalam prison break kan.. Budget filem ni pun boleh tahan besar. Harap² hasilnya 2 kali ganda dari HMMW..

::FAIZ FARISH:: said...

Kru mmg hebat

Saiazuan said...

perghh msti besar bajet dia

nur anis said...

KRU memang best..suka buat cerita yang lain...

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...