Sunday, November 20, 2011

'CANDID TIME CONTEST'

Assalammualikum dan selamat petang semua :) ok tadi tengah-tengah aku boring aku pi la blogwalking dekat blog someone ni, pastu aku ternampak  dya ada join 1 contest ni  iaitu 'CANDID TIME CONTEST' oleh Adik muna rahimah 




aku terasa nak try mencuba nasib aku untuk join contest ni ehehe so pic ni aku pertaruhkan untuk masuk contest ni tada.....

pic ni aku bersama-sama kengkawan di taman ular dekat Perlis , dan pic ni telah dicandid oleh member aku :)


dua orang yang aku nak tag adalah: 




kalau sapa-sapa yang lain diluar sana nak join contest ni just korang pergi ja terjah dekat blog adik muna rahimah ni then leh la join senang ja kalau nak join so apa lagi moh la join contest ni yea :) hadiahnya boleh tahan ehehe :) good luck buat semua yang join tu yea 

No comments:

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...