1st time shoot Sunset

Masa hari raya aidilfitri hari tu aku ada pergi shoot pic sunset,ni kiranya 1st time aku shoot sunset la tapi tak la cantik mana aku shoot tu kan huhu,baru merangkak-rangkak nak belajar dalam bidang photography ni hehe.pic ni aku ambik dekat area rumah kawan mak aku,tak da kerja gi shoot sunset,yang ni bukan pic ori yang aku tangkap lah ya sebab aku dah edit pkai HDR dan edit dekat adobe photoshop. jom cuci mata tengok shoot yang aku ambik tu dan sila la bagi komen yea kalau sesiapa yang tau bab-bab shoot sunset ni yea im still new :)

SEBELUM EDIT

SELEPAS  EDIT

6 comments:

nadzli azlan said...

chantekkk !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sgt cantek pas diedit...syabas efa

tarmizishukri said...

dah ok kot, cuma kalau highlightkan foreground mesti lagi cantik..

Chuu Muqhlis said...

sunset sgt cntek., tp lately jarang dapat tgk., rindu sgt nk tgk sunset yg cantek :D

whitecappuccino said...

cantik!!

YOUsoF said...

SubhanAllah.. Ciptaan Tuhan sungguh indah.. ;)