Friday, September 9, 2011

2st time snap pic guna DSLR

Assalammualikum dan salam 1 Malaysia ehehe ^_^ hurm dah lama rasanya aku tak buat apa-apa langsung dalam blog aku ni kan?siapa perasan?kahkah..banyak gak la orang tanya kenapa aku lama menghilang dalam dunia blogging ni ehehe yang sebenarnya aku dapat tawaran untuk sambung belajar so aku jarang la on9 ketika itu kerana tiada wireless lagi lepas tu banyak assigment dan sebagainya..tapi sekarang aku akan mula kembali berblogging tapi tak la kerap tengok keadaan la kan...

orite berbalik pada tajuk aku tu,dekat sini aku nak tanya pendapat korang tentang pic yang aku snap masa raya tempoh hari ehehe kejadiannya di Alor star Kedah. Tapi aku lupa plak nama tempat area yang aku pergi tu kahkah ni kira 2st time aku guna kamera DSLR, yang 1st time punya nanti aku tunjuk eh sebab yang 1st  time punya tu aku guna kamera dekat tempat aku study,yang pic yang aku nak tunjuk ni kamera aku sendiri ekeke :D cer komen sikit cara penangkapan gambar yang aku ambil tu huhu...saya budak baru belajar~~~sila tunjuk ajar siapa yang tahu bab snap pic cecantik ni yea hoho o0pss pokok ni aku tak tau la plak nama apa ahaha






4 comments:

Kuronofu91 said...

waaa...boleh praktis byk lg ni....

Kuronofu91 said...

waaa...boleh praktis byk lg ni....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik

ch!natsu said...

chin dslr pun xde.. sobs~

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...