Tuesday, June 21, 2011

#WW Wordless Wednesday -1

Assalammualikum dan selamat pagi semua ok ni first #WW Wordless Wednesday aku
 
 Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.


14 comments:

Adi Suda said...

kat blkng umh ai ad 1 mcm nie jgk..lalala

ain revival said...

ikan ape nie? ikan nie leyh wat terapi ke?

halila Ibrahim said...

ikan terapi kan.. ekk betul ke..

al_hakim said...

kat mane ni aifa?bersih je air..

Mek Norfa said...

manyak nye ikan..... ni kalu rendam kaki pun sodap..haha

YOUsoF said...

Kalau letak kaki, 2 minit dah boleh bersih dah.. ;D

Sunah Sakura said...

ikan oh ikan~ rasa damai bila tengok ikan~

rindu efa la~ ;)

Diary oF Mine said...

kat mna ni??? mcm pernah g... ehehe... :P

miss keila said...

sumpah lawa giler gambar ni..:)

Solihin Zubir said...

err.. ni ikan tiger kan? heheh..

Hanim Mahali said...

ni perairan kat kawasan pulau erk??? cantik sangat... airnya jernih je...

Ujang9897 said...

nk tiket transformer ker tak..., nak kasi detail ni..lapor diri cpt

Qaseh dalia adelia said...

tenang je tgk air tuh .. ikan mende tu

[sutera kasih] said...

macam ikan2 kat pulau manukan la !!

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...