Followers

Monday, June 13, 2011

Tiket Free huh!

Wohoo ok kepada semua pembaca setia surat khabar Metro jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mendapat tiket free dari Metro ok!mereka mengeluarkan banyak tiket kali ni hehe tak caya? harus percaya ok! sebab aku beli surat khabar tadi tu yang dapat tau siap snap pic lagi ni buktinya untuk semua pembaca aku kat blog dan juga pembaca setia Metro ok! aku dapat info lambat plak haha, anda semua bolah la start mengumpul kepala keratan akhbar tu bermula dari semalam 13 jun 2011 hingga 26 julai ni.

So jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tiket free ini ok!

 hanya perlu kumpul keratan kepala akhbar untuk tiket percuma tu so apa tunggu lagi jom kumpul!


nak tahu dengan lebih lanjut jangan lupa membeli surat khabar Metro untuk mendapatkan tiket percuma itu ok semua! cepat-cepat gigih kumpulnya yea hehe ^_^

 siapa cepat dia dapat kahkah ^_^

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak kumpul juga la hehe

naqiah said...

dulu kumpul y genting.. hehehe

diana said...

dulu selalu kumpul..
tapi tak dan nak ambik tiket..
dah habis ..
yang pi ambik tiket pun bukan sikit..
punya la ramai..
mcm beli tiket bola..

::FAIZ FARISH:: said...

wah menarik

Mohd Shukri Fadzillah said...

waaauuuwww!!! nak jadi budak kecik balik hahahahaha!! thx share berita gembira ^_^



oh ya! saya dari sini ^_^

YOUsoF said...

Macam best je ni.. Tapi abah pembaca Bharian la..

saiazuan said...

hurm x bca metro.. huhu

saiazuan said...

xbaca metro.. huhu

mr.syazwan said...

wow best!

tapi jauh ler

cube dia bg tix sunway lagoon kan ke best

hehe

anyways selamat mengumpul ya

=_=

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...