Saturday, June 11, 2011

Piala FA milik terengganu

Assalammulaikum dan hye semua lama juga tak berupdate hehe sorry erk ^_^ ok semalam kecoh kat rumah aku gara-gara perlawanan bola diantara kelantan & terengganu, riuh semacam kat rumah aku ni huh haha ni sebab tengok bola tak hingat orang lain dah haha. Aku sokong kelantan tapi adess =_= kelantan kalah dan kecundang ditangan terengganu!!huhu adat didalam permainan la kan ada kalah dan menangnya.


Tapi sedikit kecewa disitu pabila salah satu permain kelantan tu adess =_= tak mau cerita la....sapa yang tengok semalam tau la..tak nak komen lelebih..tapi nak buat camna kan? kalau tak pun  terengganu akan jaringkan gol juga time tu, nak buat cmna tak memihak bagi pihak kelantan tapi berpihak pada team terengganu redha ja la kehkeh tapi tabik ngan team terengganu dengan corak permainan mereka disaat-saat akhir :)


Apa-apa pun tahniah buat team terengganu kerana menang huhu nak tau lebih lanjut leh tengok info di terengganu menang ok!




4 comments:

kiera'sakura said...

akak korban mase tido semata2 nak tengok bola..hihihi

Anisa Hang Tuah said...

tahniah ganu!

ZWAN SABRI said...

Naseb bek zwan sokong Tengganu semalam.. HAHA

MySuaraBlog: Ranking Negeri Kejuaraan Piala FA

mr.syazwan said...

di atas kertas dan padang jelas melihatkan potensi kepada pasukan Kelantan

tapi ketangkasan Terengganu tidak boleh di pandang enteng

HIDUP SELAGOR!

huhu

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...