Blog Photograher yang terbaik!

Assalammualikum dan hai semua ok pepagi ni aku blogwalking ke blog member KBU [Kami Blogger Utagha] iaitu tasha tetiba terperasan pulak tengok dya ada buat entry pasal blog photography ok!cantik-cantik pic yang diorang shoot tau tergamam tengoknya la haha aku minat sesangat bab-bab nak shoot ni hehe lepas tu aku cuba pi tengok blog photography tu antaranya aku bagi korang tengok header diorang dulu pastu korang pi la ke blog dia,aku kasi suspen korang tengok pic kat blog diorang hehe memang best!aku suka cara lepa shoot pic hehe ^_^ jom serbu tengok pic yang ada dalam blog mereka ok!tetambah pada yang nak kawin tu leh la tengok kot-kot nak tempah miahaha













sebenarnya ada lagi blog photograhy yang terbaik nanti aku share-share lagi bagi dulu 5 blog erk kehkeh so jom cuci mata tengok pic-pic kat blog mereka yea



10 comments:

CGG said...

waa..rajinnye :P

thanks tau sebab selalu ke blog akak yg tak seberapa tu:P

Hanis MY said...

bestkan kalau pro amek gambar... thanks for sahring derang mmg superb!

Sunah Sakura said...

kadang2 suke gak gi tengok blog2 yang letak gambar aje ni... :)

Syafiq Rosli said...

cntik2 je kan..teringin nk amik gmbr n jadi model..haha

YUL said...

haha. blog yul je tk de gambar2 nie,

emieysandra said...

thnx sharing sume blog kt ats, xtau sgt blog photographer ni~

♥ PeLanGie ♥ said...

http://muizzuddinyahaya.com/

another one of the best!

tomato said...

waaaaaaaa mesti best ! kena terjah ni . chantekk pic tu ;)

Kuronofu91 said...

waaaa...thanks...sy memang minat fotografi

[sutera kasih] said...

nak terjah lah :)