Wednesday, May 11, 2011

Kisah Gay

Assalammualikum dan morning semua hehe alhamdulillah hujan turun dengan lebatnya...Syukur kehadrat Ilahi dengan limpah kurniaNYA menurunkan hujan setelah beberapa hari kepanasan kini hujan turun juga syukran tapi T__T sejuk macam nak tutup ja aircon kat opis ni haish sabar ja la dah la selsema adoi sabar ja la yang terbaik!!


hurm banyak sekarang aku tengok dalam FB friendlist aku ramai yang cerita pasal macam tajuk entry aku tu 'Gay' memang minggu tu ka apa? junior aku kat kolej dulu pon terkena dan siap printscreen lagi msg yang dihantar oleh si gay itu dan upload dalam FB. Kenapa err dengan gay ni haish entah la aku kenapa perlu jadi gay?banyak kot lagi wanita-wanita yang diluar sana kan?pelik bin ajaib sungguh aku err entah dunia dah akhir zaman.


aku pelik tengok orang gay ni sebenar apa motif jadi macam tu? frust ka apa sampai nak jadi gay?haish musykil aku dan dengan diorang ni so far belum pernah jumpa orang yang gay ni di alam real!!adakah kerana tekanan dengan ex gf ka apa agamaknya sebab tu leh jadi gay? ya ka tapi setengah tu aku tengok ada yang dah kawin pun jadi gay err..


manusia sebenarnya diberikan akal fikiran untuk memilih dan membezakan sesuatu perkara sama ada baik atau buruk.Berlandaskan ketetapan Allah daripada sumber utama manusia iaitu Quran dan Hadith.Hubungan sesama jenis adalah satu perkara yang dibenci oleh Allah seperti mana juga Allah membenci perbuatan zina antara lelaki dan wanita yang belum bernikah!


Aku tak nak kupas bebanyak pasal benda ni korang fikirkanlah baik buruknya manusia ada akal fikiran boleh memikirkannya macam mana kan? So renung-renungkan lah yea? nak taw cara nak elak atau hindari dari hubungan sejenis Gay? cer try baca yang ni Dilema seorang Gay

11 comments:

zOeY zAu YaH said...

kekeliruan nafsu kot? ha ha..!

dir...antologi hidup apple sepi... said...

aifa...heheh..gay ni bnda yg dibenci ALlah..dan kita pun tau ..nabi xmengaku umat kalau terjebak dlm hal ni...

sama mcm zina..semua org tahu..zina tu berdosa..zina tu terkutuk..tp makin ramai kan yg buat?

sama jgk mcm dunia homoseks ni..xde beza...yg beza..perlakuan sejenis je..

so zina ngan homoseks ni sama2 berleluasa skang ni..mungkin ini dugaan Allah kepada hambaNYa..sapa2 yg dpt survive( bertaubat) sblm pintu taubat tertutup...mungkin besar rahmat..

heheh..ada je yg gay..tp xnak jadi gay..byk sbb kot..

bagus jgk aifa buka topik ni..hahah..gudjob aifa

hadiee said...

dia menjauh dari quran dan hadis. hatinya keras untuk membezakan mana yang baik dan yang buruk. sama2 la kita doakan golongan ini kembali ke pangkal jalan. amiiin

nadira shahid said...

gay? hm,yang biseks pun ade, cenderung kedua2 jantina.. hm, hopefully, sape yang terjebak tuh, bertaubat secepat mungkin..

Syafiq Rosli said...

sy anti gay..huhu..:)

Syuxer said...

formula simple

gay=lesbian
pengkid=mak nyah

haramjadah semua makhluk tuh hahah

idup ni jangan amal seks songsang kelak hidup pun jadi tunggang langgang..mybe nyawa pun x panjang..xde keberkatan hidup..sentiasa dalam ketagihan dan ketakutan..rasa terasing prospek membunuh tinggi jadi tinggi..sekalipun meninggalkan mayat yang tak berapa hensem dan cute..huhu

A'IM said...

setuju...bengang... pagi2 dah kena kacau gan gay... tekan report... pastu block..haha...bodoh punya gay

Bro Framestone said...

kebanyakan terjadi apabila perempuan yang ade tidak dapat memberi apa yang mereka inginkan...

tetapi perempuan dok nk laki tue bg ape yg dorang inginkan.. runsing gak kenkadang layan gurl nie...

he..23x mungkin tidak bagi playboy

Anna Boleyn said...

hye..hye efa.. :)

hmm~ hana de gak kawan2 yang gay. kite dh nasihat... tu terpulanglah kan kat diorang. masing2 dah besar dah tau mana baik buruk ..

Solihin Zubir said...

siyes benci gila2 dgn gay...
geli kot... urghhh...

A'IM said...

pagi dah memblock si gay..ke jadah say hye pada aku..cam lahanat jer perangai diorang..haha

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...