Followers

Thursday, May 5, 2011

KBU Sempoi

Assalammualikum dan selamat petang semua hehe mood hari ni nak cuti  huahua aku  cuti sampai senen nanti kahkah lamanya cuti miahaha ok!!cuti bersebab na bukan sesaja yea huhu.ok hari ni nak cerita pasal group KBU [Kami Blogger Utagha ] hehe lepa semua memang sempoi+happening wo0..hehe takku sangka-sangka sungguh. First time aku join gathering di tanjong asam pastu yang mini gathering punya tak dapat nak join tapi tak pa next time aku join na haha.


orait masa mini gathering la juga kan orang kata, group KBU ada buat sikit majlis perpisahan untuk Onie IyokoTatia Bulat , Erika Rain wuwu sampai ketemu lagi yea untuk ampa bertiga huhu, ramai juga yang join tapi T__T aku tak dapat join sebab ada hal yang tak dapat dielakkan huhu,tak pa next time aku join na hehe ok khas buat semua untuk geng KBU ni untuk ampa semua khas tulus ikhlas dari lubuk hati cheq na untuk ampa semua entah la pasai apa aku buat video macam ni pun tak taw mengarut benor la rupanya video haha tapi moh la layan yea antara yang menjayakan majlis perpisahan ini adalah :

maaf la kalau nama ampa tak da sila kasi taw na sebab aku naik pening tengok kat doc group haha kalau tak da bagi taw na hehe

















video

10 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka bila dgr org cakap utara, ntah kenapa, best........

mikro_kokus said...

Makaceh wat Video KBU nie.... ^_^ Nanti kalau ada Gath lagi, Join naaa....

fRaMe+LenSeS said...

terbaek la.. T.T tacing..:D

kiera'sakura said...

thanks syg.. akak terharu nie... akak sayang ifah...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ala xdapat nak tgk la..

HajarRasdi [BdkKck] said...

huhu.. sedih la tgk vidoe nie.. sobsob..

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

wah!!!! best.. terbaek..

♥yaya budak suka embun♥ said...

tapi..kami tak p T_T
sedihhhhhh

A'IM said...

awat nama cheq tak da..ni nak majok nih

aDisH.sHidA said...

soriiiiiii akak baru tgok hehehe..

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....