Selamat pagi...Sarapan Pagi

Assalammualikum dan hye to all readers hehe huh weekend camni dan pada waktu macam ni  makan tak lagi ni? huh aku baru ja lepas makan taw makan apa?huh my fav la ni sebenarnya sempat gak aku snap pic tapi sedihnya tinggal sikit ok haha semua pakat tak dan-dan nak makan setiap kali masak dan nak angkat semua terus masuk ka perut haha tapi maaf la yea kualiti pic tak berapa elok sebab pakai hp ja la huhu nak taw makanan apa yg cepat ja habis tu?ni mai tengok T__T

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


kuih cara,Maaf la noh kualiti tak elok pic ni pakai hp ja huhu tinggal tiga ja haha




dan bihun ni hehe


Ampa semua makan apa? hehe aku makan yang tu ja hehe :)

5 comments:

Farhana Jafri said...

mkan angin kipas ja~~ huhuhu best la pg2 dh mkan.. kitorng ari ni 2 in 1 sbb ad knduri kawen kt blkg umah.. tu psal la..

jemput singgah ANASAURUS :)

-aqmalazmi- said...

Kami tak makan pagi lol.... ;D

HajarRasdi [BdkKck] said...

amboii.. sedapnya breakfast.. hajar x breakfast pon pagi nie.. huhu

YUL said...

ahaha, makan nasik ja, lauk telor, sedap ouh, haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh lama dah tak pki inai..hihi