Followers

Sunday, April 10, 2011

Sebab Apa Berblogging?

Assalammualikum dan pagi semua huh semalam aku ada post satu status dekat wall KBU nak taw apa aku post? ia ada kaitan dengan tajuk entry aku pada pagi ni hurm sebenarnya dah lama aku nak tanya tapi tak terkeluar pulak haha ok tak pa semalam terkeluar dan bertanya pada semua Blogger-blogger di KBU nak taw aku tanya yang macam mana?


sila zoom kalau tak jelas :)


banyak feed back aku dapat dari pertanyaan itu antaranya: 



  • si onie lagi cun ni siap nak buat entry nak taw sebab apa dya berblogging? moh kita serbu si meaw-meaw comel ok hehe 


sebab berblogging macam diari 



akak shida lak kata tau nak habaq lagu mana :) moh serbu akak yang lagi peramah ini akak shida yang peramah

kak sunah kata untuk kepuasan tertanya lagi aku kepuasan macam mana then terkeluar lak akak sunah kata

akak sunah kata macam ni lepas dari tu siap buat entry pasal kepuasan 


so mari kita tengok benda apa yang dikatakan kepuasan oleh akak sunah yang semacam ramahnya, ok ingatkan itu aja yang bagi feed back tapi ada lagi


akak ranger muslimah kita pun berkata-kata macam ni  moh la gak kita pi serbu blog akak aimaa yang penuh entry yang menasihati kita
si admin KBU ni sama ja jawapan dengan akak sunah moh kita serbu admin yang comel lagi kuit ni 
si din ni lak kata macam ni pulak moh la kita serbu blogger yang rajin buat vlog yang letop

si teka teki misteri ni pulak cakap macam ni huhu 

ok bagi ampa yang lain lak kenapa berblogging? dah berapa berblogging? apa yang ampa dapat? aku berblogging sebab aku duk explore tutorial dan dari situ aku duk keluar masuk blog orang huhu dan start dari itu aku berblogging dari 2010 tapi time tu aku tak aktif sebab aku kerja pembantu penyelidik kerja aku  time tu ada malam so no time to berblogging. Aku start aktif  tahun 2010 dekat dalam bulan 10 or 11 aku aktif dan mula menggilai berblogging. macam satu platform untuk aku memperbaiki penulisan dan cetus bakat terpendam la kononnya muahaha tapi belum tercetus lagi ok!!kehkeh :D happy-happy berblogging semua.




16 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nadh kena wat entry ka kamu?

Pembawa_Wacana said...

kongsi maklumat dan mendapat kawan... kalau ade rejeki....boleh la tampung bil internet...:)

-aqmalazmi- said...

untuk berkongsi sahaje :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jawapan lain : nak cari jodoh boleh tera tu?

hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

Salmah: I berblog utk cari Laki Kaya

Rustam: Saya berblog utk cari Bini Kaya...


Erk... tetibe

fRaMe+LenSeS said...

Cik GK :: gatai ahahaha..

zOeY zAu YaH said...

faa...tq ye sbb support saya sejak mula..vote lagik tu huhu..terharu..siap ucp tahniah kat komen khumaera isk2..tq byk2..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. ni jawapan dia. ;)

efa said...

@fRaMe LenSeS ikut la abg nadh nak buat atau tak

efa said...

@Pembawa_Wacana hehe owh cmtu ka hehe maceh bg pendapat anda :D

efa said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr haha GK gatai kahkah cmtu pun ada ka ecece

efa said...

@::FAIZ FARISH::pandai berdrama la kamu ni ahaha

efa said...

@fRaMe LenSeS haha

efa said...

@zOeY zAu YaHwc akak no hal la ok ja tahniah yea sb menang yey :D

efa said...

@fRaMe LenSeSwaalaikummusalam dah buat yea maceh2

efa said...

@-aqmalazmi-berkongsi apakah?

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...