" SAYA NAK CUPCAKES ITU! "

Assalammualikum dan morning semua huh pagi ni terasa ingin join GA la pula nak taw dari sapa? dari eman fuyo0..best wo0  hehe so kami nak join GA " SAYA NAK CUPCAKES ITU!" .Sedap meh tengok cupcake tu comel lagi designnya hehe tapi GA ni hanya khas buat ahli-ahli dari KBU[ kami blogger utagha ] hehehe yang lain tak leh join ok!!kata eman huhu eceh senang ja kalau nak join so pada semua ahli KBU mai la join GA eman ni hehe nak taw lanjut KLIK GA DARI EMAN

itu dya inchik eman ^_^ lawa header dya



  • kami jadi follower yang ke 62 untuk blog Coco chip cupcake tu taw eman  hoyeye
  • ok kami  join KBU pada bulan February 2011 [ baru lagi kan? ] taw pasal KBU kat blogsolihinzubir  hehe kalau tak taw la kewujudan KBU tu dan diinvite masuk ke group KBU oleh cahaya wany ni hehe ok tu ja kan eman? 
  •  kami orang Penang hoyeye ok done!

2 comments:

Dinaz said...

Dinaz nak jugak...

Inchik Eman said...

upsss, dari negeri mana ni?
HAHA, okee laa qualified.
BEST OF LUCK!
;DD

numb 17 oke.
;)