Friday, April 15, 2011

" Giveaway from Moscow by Miszlullaby"

assalammualikum hye semua selamat petang yes dah tumpang ada orang tag aku dalam satu GA ni so aku nak join thanks a lot to eimah sebab tag saya yea thanks very-very much yea hohoho so moh la kita join GA yang jauh nun dari moscow yea. Huhuhu nak join? sila terjah blog si cantik lagi manis ni miszlullaby
suka tengok header blog dya sungguh lawa (^_^ )


Tetiba terasa teruja nak join yea la GA dari nun moscow bila tak taw nak sampai. wuwu T__T ahaha, Tak pernah-pernah join GA nun dari jauh so apa lagi aku nak join ah simple ja tak yah pantun-pantun segala bagai ngee :D so miszlullaby yang comelhari ni kami join GA dari kamo yea (^_^ )


 kena tag so aku main rembat ja pilih ampa kena join gak
[ sambil buat muka sebek :( ] hahaha




syantique

fad

8 comments:

Syakella said...

oh..amat terharu cek telah diTAG oleh cik kecik molek efa nih..tenkiu nah.. cek pun masih blur..dan baru nak memahami.. :P

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahha.. sat nak wat.. :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

INSYAALLAH AKAN JOIN THANKS TAG

puteraduyong said...

waaa...best tu...

A'IM said...

wuuu...sowie xdpt join..per pun thanks sbb tag

fyna said...

beshnye.....
nak join gak la...




jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

zOeY zAu YaH said...

g.luck ye hihi

Dinaz said...

gud luck 2 u..

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...