Friday, April 22, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Assalammualikum dan salam sejahtera semua haha ok hari ni weekend so aku blogwalking ja la kerja aku hehe pastu on blog tup tup tengok kat dasbord  ada segmen lak dari benashaari hehe pastu aku pon pi la  tengok [ tak nah tak pi tengok kot ] hehe ,segmen apakah la kan kali ni? macam-macam segmen yang abg ben buat kan? hehe lepas ja tengok apa segmennya itu terasa nak la plak join kan diri sebelum keluar ni, keluar pi cari barang rumah haha so nak la aku join gak dari tak da entry langsung kan? nak gak kenal-kenal dengan blogger-blogger lain dari segmen tu so moh tengok kat bawah ni erk



header abg ben yang baru [ biru-biru i like ^_^ ]


soalan yang perlu dijawab?


Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?

  • ok orang yang pertama pengaruh aku buat blog adalah cheda yang mau kurus :) huh dya yang first membuat aku terpengaruh dengan blog ni dya ada blog dan aku tengok asyik ja update kat opis ni tapi lately ni idok la plak hehe dya ni juga macam big bos kat tempat  kerja aku gak la ganti big bos nun di KL nuh haha

  • orang yang kedua pengaruh aku pulak adalah sepupu aku haha akak akma yang makin bahagia hehe dya banyak tolong aku dalam buat design blog ni banyak gak la aku asyik tanya kat dya hehe lama-lama duk syok lak buat blog ni dari apa yang dia duk bagitaw dan tengok dya update,dan rajin gak tag-tag aku ahaha 
 

huh dua orang tu ja la yang pengaruh aku buat blog sampai kini!!kahkah 

Siapakah sumber inspirasi anda ?


  • nak taw sapa sumber inspirasi bagi dalam blogging ni? hehe of cause Abang Ben yang 1, ak ni jenis suka jadi silent reader blog abang ben ni ja  kekadang kalau terasa macam nak tinggal komen tersangat aku tinggal kalau tak aku just be silent reader. Abang ben ni sebenarnya sumber semangat aku nak berblogging aku banyak belajar sikit demi sikit pasal tip dari abang ben bak katanya jadilah kalau satu hari ada 1 entry hehe ^_^ aku banyak belajar dari tip-tip yang diberikan oleh abang ben tu sebenarnya banyak lagi tip-tipnya nak taw? sila pi godek-godek blog abang ben tu, aku selalu ja tengok balik entry lepas-lepas yang aku terlepas macam-macam ada. 
 
  • yang kedua adalah blog akak hanim aku suka cara dan penulisan blog akak hanim tu. banyak kata-kata perangsang dan semangat yang akak hanim bagi dari setiap entry dya, nak taw kata semangat yang mana aku suka?sila baca SELAMAT MENJADI BLOGGER KENTAL dari situ la aku kini kental nak berblogging hehe thanks yea akak banyak kata-kata akak memberi perangsang buat kami :)

huh itu ja la erk abang ben hehe orait DONE !!


21 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

teh fatihah said...

hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
jum follow !!

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

Pembawa_Wacana said...

PW meninggalkan jejak di sini...:)

Wafiy Suzly said...

singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

osHin said...

singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

mas saari said...

salam singgah n follow sini dari blog abg Ben!

4k3m[PIJA] said...

terjah dari segmen BA..
salam kenal, keep blogging yarh =)

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA!keep in blogging yea

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

aza said...

dtg dri blog abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

mr.syazwan said...

FUUUYOOO

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Woofer Storm said...

okey..kita layan sama dia.jommmm follow sni^^

mizzkechique said...

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

YOUsoF said...

Datang dari blog sendiri hehehe..


SELAMAT MENJADI BLOGGER KENTAL tuk kita semua!! ;)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...