Followers

Thursday, March 31, 2011

sweet kalau ada ni

assalammualikum dan hye all readers, sweet kalau ada ini? apakah?huhu sebenarnya ada ditanya oleh kawan aku pasal benda ni nak taw apa yang sweet? haha.dya tanya aku jeles betul aku tengok orang yang ada lesung pipit ni huh haha,ingat apa la yang dya jeles tu huh adess la,tapi memang serius aku pun suka tengok orang yang ada lesung pipit ni huhu lain dari yang lain kira sapa yang ada tu kira untung dan unik!! la.


banyak juga member-member aku yang ada lesung pipit ni,suka sangat tengok T____T wuwu aku tak da huhu kira mereka ni meruntung sesangat sebab dianugerahkan lesung pipit yang menambahkan kesweetan mereka itu huhu serius dulu pernah jeles tengok orang ada lesung pipit ni tapi sekarang terima seadannya apa yang ada sekarang huhu


Apa-apa pun terimalah seadaanya kurniaan yang diberikan olehNYA. Banyak gak blogger aku tengok ada lesung pipit nak taw siapa blogger itu huh meh-meh ni kira aku review sekali la blog diorang huhu syiok ada lesung pipit kot hehe antara blogger yang ada lesung pipit jom terjah huhu








erk-erk banyak kot yang ada lesung pipit hehe tapi aku review sebab memang nampak sangat lesung pipit lepa ni hehe, yang laki ada ka lesung pipit? huh jangan tak taw ada la sapa? erk sengan nak review bahaha :)




7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

blog orang comei.. lalalalalla~~ :D

~...AmALinA....~ said...

thanx dear...^_^

angah said...

entry tok lesung pipt nie..hahaha

ZWAN SABRI said...

Zwan pown ada lesung pipit jugak.. HEHE

~eZmALiZa~ said...

hehe..ezma lak mmg suke tgk lesung pipit amalina. :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

weeee~

::FAIZ FARISH:: said...

akupun ada lesung pipit

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....