Followers

Tuesday, March 29, 2011

siapa suh pakai?

Assalammualikum dan hye semua haha tak taw nak buat apa so tetiba aku teringat kisah kawan aku ni nak taw apa?haha tapi benda ni aku nak nasihat ja la bukan apa untuk diri sendiri gak la huhu,time aku dan member aku pergi jejalan kat Mall ni member aku tu pakai kasut tinggi berapa punya tinggi huhu nak taw tinggi camna?macam ini


tinggi macam ni ok!! aku tak mampu pakai macam ni kalau pi mall jenuh lenguh miahaha



aku lebih suka pakai plat shoes saja ia lebih selamat dan senang nak berjalan tu bagi pendapat aku la kan, 1 lagi bukan apa aku ni penakut habis sebab dulu ada 1 kes pasal heel shoes kat atas ni jadi pedoman dan tauladan kot kat aku masa aku kecik darjah 5 or 6 kalau tak salah,kisah apa? kisah ada sorang akak gila cun dan pakai la heel shoes macam pic kat atas tu,entah kemana hilang dan melayang fikirannya sampai ada satu longkang bertutup yang lebih kurang macam ni




akak tu leh pulak tak perasan dya tengok apa pun tak taw sekali terkecek heel shoes dya dekat penutup longkang tu ok! aku biasa la kecik-kecik dulu main gelak habis dekat akak tu tapi sian la aku tengok. Bagi aku nak pakai heel shoes macam tu boleh la sapa kata tak boleh? ok apa tapi kena selalu-selalu la pakai dan berhati-hati ketika berjalan menggunakan heel shoes itu ok? bukan apa takut jadi kes macam akak tu ok! semua perempuan minat kot pakai kasut macam tu tapi aku? tidak sama sekali lebih better pakai macam ni



erk aku suka pakai wedge shoes macam ni ja atau yang bertali dibelakang kasut tu hehe tu pun kalau ada kenduri or event ja tapi tak la colorful ye kehkeh 


story pasal kawan aku tu masa pi mall tu dia nak tukar heel shoes macam pic yang first tu,  katanya lenguh pakai kasut tu tapi maaf la noh size kita dua tak sama tak leh nak tukaq bahaha lalu terus pi beli sandal untuk dipakai untuk balik kehkeh


p/s : Kalau rasa tak mampu pakai macam tu janganlah pakai tapi yang suka pakai tu berhati-hati lah ye pesanan ini juga untuk diri sendiri juga!!ikut keselesaan kita kan-kan?ok ingat tu na

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kan dah kene... tu la pakai lg yg tinggi2... hahahaha kesian dia...

Halimatun Sa'adiah said...

sy suke kasut yg tggi2 tp y wedges la...sbb sy neh rendang je...hehehehee

saya bukan tomato said...

betolllll !!! pakai flat lg senang. tak atkut jatuh..hehe

YanaMIB said...

sis pn lebih suka pakai wedges dpd kasut heels mcm gbr first tu..lgpun x elok sbnrnya pakai heels ni..kaki cpt rosak..aa cuba tgk tapak kaki org yg slalu pakai heels..x cantek yu.. =)

YUL said...

ish, bhye betul ksut tinggi2 nie,. pakai yg bese2 je sudah, hekhek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye..sis pun suka pki wedges...

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...