Wednesday, March 9, 2011

Perigi Cari Timba

huh-huh tajuk untuk petang ni Perigi Cari Timba? huhu isu kes camni pernah juga diutarkan dan  [ bro framestone ] ada buat satu segmen mengenai itu sebelum ni :D nak taw klik ja dekat nama bro tu erk, hurm member aku yang sorang ni selalu la tanya aku tak boleh ka pergi cari timba? erk-erk jangan tanya sama aku lebih-lebih huhu  tak pro bab-bab camgini, sebenarnya member aku tu dya ada minat someone ni tapi dya terasa macam perigi cari timba, dan dya asyik terasa macam someone yang dya minat tu dah berpunya...



oleh itu kesudahnya dya jadi secret admire pada someone tu hoho dan ayat yang tak leh aku lupa yang dya kata kat aku ayat macam ni " ( dengan muka sebek-sebek ) aku sedar siapa aku la...tak cantik tera mana pun,huduh ja mana la ada orang nak orang cam aku ni,dah la gemuk wuwu,aku sedar wey tak pa biar single sampai kesudah, aku sedih sapa pun tak mau aku, huduh sangat ka aku ni wey?'' aku dengar pun terasa sedih siap nangis lagi huhu



tapi apa yang boleh aku perkatakan disini adalah Cantik diluar itu hanya subjektif ia satu bonus la buat yang cantik itu,tapi bagi aku semua orang cantik kita patut bersyukur dengan apa yang kita ada hargailah dengan apa yang kita ada alhamdulilah syukur kalau yang merasakan ia amat berharga.hargailah dengan segala kurniaanNYA Amin.



Buat kawan aku tu aku harap hang tabah hadapi semua dugaan dan rintangan hidup di dunia ini jangan mudah putus asa kelak hang akan merana!! Syukurlah dengan apa yang ada terima dengan seadaannya. 



Apa-apapun jangan mudah patah hati jangan risau ALLAH S.W.T tu telah menentukan segala-galanya, Jodoh Pertemuan,Ajal Maut itu semua kan ketentuanNYA bukan begitu ka? kawan-kawan sekalian? So jangan mudah mengalah bangkit dari segala perasaan yang hang fikir macam itu ok!! you strong right? Please Dont Give Up!!What Ever Happen In This World Dont you ever DOWN ok :D


erk-erk boleh ka pergi cari timba???


15 comments:

apezs shah said...

SALAM

efa skrg ni zaman ape..
boleh je cuma yg penting pastikan
timba itu yg kukuh bukan hanya sekadar hiasan k...:)

fRaMe+LenSeS said...

buleh aihh.. :p

Anisa Hang Tuah said...

nis pernah merasakannya
sgt perit.

Anisa Hang Tuah said...

nis pernah merasakannya
sgt perit.

mizz pelangi said...

lau zaman dlu pmpuan yg cari llaki akan kna kutuk..but zman skg,org da xkesah kot..hehe

Mr feckry said...

dalam susah ade senang, dalam senang ada susah

zida said...

wahhhhhhhhhh

http://colleen-kawaii.com/2011/03/jom-jadi-perigi-cari-timba-ha-ha/ nak share gak. hehe

zOeY zAu YaH said...

saya rasa tak salah tp jgn over sampai nampak sgt kan.kang org ckp gedik.tp serius saya penah takle lelaki haha..bkn slh pun.

Ujang9897 said...

"jln pasti ada,mesti ada cara"


perigi mmg kena cari timba..=)

dila bahar said...

boleh jer... apa salah nye kita mula dulu... tp jgn lebih2 pulak, karang kata desperate pulak... ;p

IMANSHAH said...

saya sanggup dicari oleh perigi

Cik Leen said...

wahhhh. haha. entry yg memang mengena habis dgn cik leen! like manyakmanyak!!

A'IM said...

jangan ler mencari,,tunggu jer

mr.syazwan said...

xde yg mustahil dlm dunia ini

apa slhnya pompuan tackle lelaki

best sikit

haha

h A n Y S said...

blh je kalau perigi nak carik si timba..tp depends pd cara lah kan..jgn lah over sgt smpai si timba naik annoy..haha

btw, jgn riso kalau muka x cantik, hanys penah je nampak hubby n wife ni, wife dia kurg cantik n bdn besa, tp hubby nya not-bad looking..tu lah namanya jodoh kan.. relek2, ada jodoh nant ade lah kan.. hee..
;D

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...