Mendoakannya

Assalammualikum dan pagi semua yehaak pagi ni rasa fresh sesangat lepas jogging teman orang yang nak kurus hoho hikhik ok abaikan itu ok baiklah kenal dengan header dekat bawah tu tak? aku kenal dia ni dalam dunia maya ja la kan nama gelaran dalam blog
[ A'IM ] klik pada nama untuk terus ke blog dia ok


seperti korang tengok tajuk entry aku tu kan 'mendoakannya' kan? huh disini aku juga nak bagi taw dan minta sesama korang tolong mendoakan kesejahteraan adik si a'im tu moga adiknya si erina tu sembuh dari penyakitnya,sakit apa aku pun tak pasti sebab a'im tak bagitau mungkin dia sebak kot nak bagi taw dari entry yang dia buat tu aku rasa ada kena mengena dengan kereta tu la tapi aku tak sure plak, tak dan nak tanya dia plak kat FB huhu tak pa la apa-apa pun dekat sini hope a'im dapat kuat untuk hadapi dugaan dan ujianNYA itu yerp.

efa mendoakan semoga adik a'im kembali sihat walafiat moga-moga  insyaallah amin...banyakkan berdoa yerp a'im jangan risau ALLAH S.W.T ada disisi kita minta la darinya semoga erina sembuh dari kesakitaannya itu insyaallah amin. Aku faham perasaannya macam mana ya la adik sendiri kan apa-apa pun kuatkan iman anda yea a'im takmo sedih-sedih erk tabahkan hati dan sabar hadapi dugaan dan ujian itu yea insyaallah pasti boleh yea

7 comments:

Encik Blogger said...

Amin.. moga sihat la ye cepat.. sakit tu penghapus dosa tu.. alhamdulillah..

mr.syazwan said...

semoga cepat sembuhlah hendaknya

amin~

ch!natsu said...

amin.. hope baik2 sj semuanya..
insyaAllah..

IMANSHAH said...

semoga dipermudahkan dan diberikan kesihatan yang berpanjangan

bunga said...

moga cepat cihat..

A'IM said...

thanks untuk semua yang mendoakan.. thanks sesangat

man yusoef said...

smoga cepat sembuh. Amin