Followers

Sunday, March 13, 2011

Kotak Tisu punya hal

Assalammualikum dan salam sejahtera semua ok entry hari ni berkenaan dengan tisu punya hal huhu.npa tisu? hari sabtu hari tu timbul isu tisu....ah...napa tisu punya hal pulak hahaha nak taw? meh nak story huhu panjang lebar entry huhu


aku : hujan pulak dah macam mana nak pi ni?

kak aku : bukannya nak pi naik motor adik oitt...

aku : owh lupa ada kereta lak hari ni hahaha

kak aku : ngok ngek mamun ka?

aku : mamun mamai sebab hujan la grr....

kak aku : hahaha apa la dah jom cepat

aku : ok

kak aku : jom pi kedai jual extenal hard disk tu dulu

aku : hujan.....macam mana nak keluar?

kak aku : haish mamai lagi ka?

aku : mana ada awat?

kak aku : tu payung tepi site bangku hang tu amik la guna kan hujan apa la

aku : erk tak pasan huhu


selesai serve external hard disk kluar terus pergi mall tengok dekat dalam plak


kak aku : uish tengok ni lawa la tak mau beli ka?

aku : tak mau la tak minat...

kak aku : lol awat pulak tak minat cantik kot..

aku : grrr...tak minat la nak pi tengok yang lain dekat sana sat.

kak aku : mana?

aku : nun sana nun huhu

kak aku : nak beli yang ni la ok tak?

aku: ok la kot

kak aku : erk ok erk huhu [ terus trai di fitting room dan-dan pi bayar terus ]

aku : jom dah abis beli jom pi sana lak

kak aku : nak beli apa lagi?

aku : nak pi cuci mana sat tengok kat kedai sana tu?

kak aku : kedai mana?

aku : ha kedai yang ni [ ^_^ waah cantik-cantik semua like-like ]

kak aku : apa yang cantik?

aku : tu aksesori dalam kereta tu siap ada bear-bear yang comel-comel lagi weee :D suka...sat-sat ada bear gak la jual kat sini [ terkebil-kebil tengok bear yang semuanya comel-comel ]


tiba-tiba mata aku terkebil-kebil tengok satu benda ni...


aku : waah...baru jumpa menatang ni weee...like nak beli la satu huhu erk tapi yang ni ja ka ada. [ sambil memanggil akak jaga kedai ]

akak kedai : yes...

aku : ada yang ni ja ka?

akak kedai: yes ada yang ni sahaja yang tinggal

aku : ala ini ja yang tinggal?hurm ok thanks yerp

kak aku : ang nak beli gak ka?

aku : nak beli  macam mana tinggal hat tu ja.....grr....menci betul la awat tinggal yang tu ja punya la semangat nak beli adess >_<  [ sambil buat muka sebek ] napa tinggal yang tu ja.....nak yang bearnya aduss sapa perambat beli habis semua ni hadoi la...kak long hang nak ka? tinggal yang ni ja....


^

^

^

^

^

dipinjam dari pak cik google


kak aku : kotak tisu tak mau la...kalau bear leh gak beli [ sambil gelak-gelak ]


aku : ah tak pa la tunggu lagi nanti mai la yang baru pastu nak beli wuwu T__T dah la jom balik.....


penangan kotak tisu punya hal sampai tengok jam dah maghrib...aduss lelaju pergi masjid dan tudia dikala hujan penuhnya kereta dimasjid adess >_< sedih tak dapat DOMO yang comel itu sapa nak beli dekat aku DOMO? ada ka? ok fine entry yang gila DOMO




12 comments:

apezs shah said...

Salam

N3 yg pjg takpe janji apezs suka baca perbualan cmni hehe.. alooo xdpt beli ke efa.. alhai sian dia.. nti cari lagi k..

dean said...

2 bkn domo..2 raksasa coklat gg tjam..haha

fRaMe+LenSeS said...

gambaQ tu comei okeh. i like.;)

ch!natsu said...

alolo nak domo gak..!!
he xpe comfirm nnti ada stok baru tuh.. huhu~

YanaMIB said...

kotak tisu tu pn cute pe..hehe..semgt tol soping dikala ujan..klu ai tu dh terbungkang ats katil..pheww =P

Anisa Hang Tuah said...

comelnye kotak tisu dieee

man yusoef said...

hahah! apekah kotak tisu....curik sambul kotak tisu mak jek...hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

sory agak lama tak singah sini... bz skit

-aqmalazmi- said...

domokun!!!okeyy cun habis ^^

Firdaus Kasim said...

sy setuju dengan frame.. gambar itu mmg comel..

A'IM said...

wah baru minggu lepas beri domo...tomei2..tapi kotak tisu tu tomeilah pulak..grrr grrr

PeNgEmiS dUniA said...

tengah angau bercinta ape . dok mamai je . hehe

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...