Kenapa Nak Leave?

assalammualikum dan pagi korang huh...hari ni awal nampknya aku buat entry kenapa? saja dah taksub sangat wat blog hoho :) ok semalam aku ada post pasal nak leave dari SB (sahabat blogger ) ramai yang tertanya kenapa nak leave kan? ada ka yang tak taw aku dah memang leave dari situ semalam? lepas ja aku post cmtu dan lepas ja aku komen aku terus ja klik leave dari situ (SAHABAT BLOGGER ) kenapa harus aku leave? sebab yang utama biar aku ja la yang tahu korang tak yah la taw yea tapi jangan risau aku tak stop pun berblogging huhu,sebab aku sayang dan minat untuk berblogging hehe 


walau aku leave dari SAHABAT BLOGGER,aku tak leave dari group yang lain korang leh la cari aku di KAMI BLOGGER UTAGHA,BLOGGER TERCINTA,KAMI SI BLOGGER atau boleh message aku di FB ataupun shout ja dekat shoutbox blog aku ni ok :)  apa-apa pun untuk korang semua happy-happy berblogging yerp :D have nice day untuk hari ok :) hoho hujan lak pagi ni,dari semalam hujan huhu sejuk ok apa-apa pun hujan tu kan satu rahmat alhamdulilah nasib hujan kalau tak habis pokok-pokok yang ada kat buka bumi ini huhu :)

12 comments:

apezs shah said...

salam

efa kenapa leave dari SB tu?
apezs nak tahu juga nak tahuy juga..;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye..LM pun dah tgglkan group tu beberapa hr lepas2, dan 5-6 org kwn2 lain pun kluar juga semalam...ramai yg kluar rupanya.sbb sis kluar?huhu..adalah sbb yg munasabah kan?

Mr feckry said...

gua..blogger di pinggiran

::FAIZ FARISH:: said...

Aku Tak penah Join pun SB tu hehehehe

adamzico said...

efa: tiap satu keputusan yang diambil itu maybe ada kebaikannya.. hanya yg amik keputusan tu je yg tau.. apapun hope u always hepi.. wink!

shahjiehan said...

oo0o... mmg x join pon sb tuh... hahha

najwa's said...

wah, kenapakah? konpius seketika?

ejulz said...

laaa.. ye ke? ejulz baru je join bulan lepas..

Jom belajar bahasa Sarawak.. heHe

New Entry "Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6 "

Ujang9897 said...

erk..knp ek..

CGG said...

TAKMO LA LEAVE:(

BRO_MONDAY said...

miss efa : ('',) salam ziarah sini!!! adehhh~ kenapa leave dari SB? kenapa? kenapa? kenapa?

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOIN CONTEST AKU KAYA"
2.New Entry "CONTEST TERCIPTA UNTUKKU BY MAMA RAYYAN..."
3.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"

YUL said...

sama lah, cm nak leave jugak ar, kalau sekali layan terus tknk benti.