Followers

Wednesday, March 16, 2011

Gempak!! Masuk NewsPaper

Assalammualikum dan pagi semua yehaak tajuk aku pagi ni nak mau gempak aja kan? kenapa? kenapa? huh aku masuk TV eceh nipu ja tu haha..sepatutnya entry ni aku post semalam tapi-tapi brodband aku buat hal slow melow aja semalam dan online sat ja pastu malas dah sebab slow tutup ja lagi bagus haha ok abaikan kisah itu meh sini nak bagi taw pasal gathering KBU ni sat.Ada yang tak tau pasal KBU [ Kami Blogger Utagha ] itu apa? ni sebenarnya, meh cheq nak habaq mai KBU tu adalah salah satu group dekat FB untuk semua geng-geng utara nah Pulau Pinang+Perak+kedah+Perlis tak kisah la study ka kerja ka boleh join ok huhu jangan malu-malu huhu


penaung Group KBU adalah [ CIK GKSB ] mula aku kenal pasal blog [ CIK GKSB ] ni time aku pi BW  blog [ solihinzubir ] dya ada buat entry pasal Kami Blogger Utagha disitulah aku dapat taw huhu thanks  juga pada [ Cahaya Wany ] sebab invite aku masuk ke group KBU!! hehe, thanks juga pada semua yang memeriahkan lagi Group KBU itu korang happening yea like hebat sungguh hampa semua ok dah-dah menyimpang jauh lak aku so pasal gempak masuk NewsPaper tu aku memang agak terkejut dan terharu + bangga jap haha sebab pasal gathering KBU tu masuk paper ok!! tak caya ka? alo npa tak mau caya kena caya taw  haha nah tengok pic kat bawah ni kena lah percaya ok!! wink huhu

siap terpampang lagi nama admin 



 
ok!!caya tak lagi ni?haha harap percaya ok haha apa-apa pun caya la pada admin kita 
salut la pada admin yehaak tahniah!!berjaya mengelola dengan jayanya gathering tu

so mari kita beri tepukan untuk beliau dan untuk semua ahli KBU wehuhu i like


dan aku dah tempah baju gathering tu dan dengar kata dah siap hehe i like nak tengok cmna design baju tu? aku meh nak share contoh design tu erk huhu



yang ni design yang depan untuk link blog perempuan di depan




yang ni design di belakang untuk link blog bagi laki duk belakang



tak nampa design tu meh aku kasi tengok dekat punya 


design depan


design belakang



kedudukan link blog untuk t-shirst laki dan perempuan berbeza huhu cer cer tengok balik huhu nak taw lanjut klik info t-shirt dan info gathering




pakat-pakat pi noh aku-aku T___T


CREDIT PADA [ EVA ] sebab bagitau pasal Gathering Blogger Utagha masuk newpaper wehuhu i like

16 comments:

y-A-n-A said...

wah! seronok nya.. have fun k! yana blogger selatan lh.. ngee~ :DD

apezs shah said...

salam

perghh perghhh!!!
bukan main sakan noh..
bestnya korang..
walaupun ceq utara tapi dok Putrajaya. susah ar.. hahaha.. enjoy ar efa. nti jgn lupa update and upload picture2.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wiwit....

jom la p gath skali nti...

Anisa Hang Tuah said...

waa..meletop korang
:)

::FAIZ FARISH:: said...

wah, bestnya

Arez Razin said...

perghh! ghmepak gyle smpai msuk suratkbr! trbaek laaa :))

man yusoef said...

kemain lagi sakan masuk paper...haha

Qaseh dalia adelia said...

hoho tadi bace kat blog shida..beznye korg ek

-aqmalazmi- said...

pehh menarik gila!!!! saya anak utara!!!wahh tetibe jew..heeeee

cik Dil said...

wahh..bestt nyaa..nak ikutt

hafiz hafizol said...

wuaahhaha... best gilew blogger utara.. blogger pantai timur nak wat gak la.. muahaha

A'IM said...

hehe..so nak kacau cik gksb lah

Firdaus Kasim said...

seronok2.. hehe

YUL said...

mak aih, seronok gile seh. smpai macam tu sekali erk. peh.. tak sangka gile. bakal je jauh, huhuhu

Solihin Zubir said...

haha.. hebat kan..
bangga sekejap.. heheh..

sonnet™ said...

wahhh.bestnye!
kitorang kt melaka hr tu x masuk paper pon :(

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...