Followers

Tuesday, March 22, 2011

Adik-adikku

Huh ampa semua tengok tak semalam?program TV adik-adiku di RTM 1 semalam hehe best kan? aku tengok semalam sampai habis ok hehe syok melayan adik-adik itu berkata-kata pandai teratur ja





aku suka ja tengok adik-adik tu best kenapa best? sebab suka tengok cara diorang berpidato,bertaranum,azan dan bernasyid huhu best, ni juga 1 platform untuk dengar si adik yang cilik bertaranum hebat kot dari aku wuwu :) suka aku tengok kekadang sampai leh nangis bila tengok lepa bercerita ni huhu


pemenang semalam jatuh kepada

Muhammad Amirul Munir Azlin [ juara] & Syafiqah Fasiha Ahmad Safri [naib juara]




Juara
Muhammad Amirul Munir Azlin


Naib Juara
Syafiqah Fasiha Ahmad Safri


Ketiga
Zaid Najmuddin Zul Akmal



tahniah buat pemenang caya la hebat adik-adik ni,kecik-kecik lagi dah cilik dan pandai kan? pandai ibu dan ayah mereka mendidik good-good i like hehe...




nak taw lanjut pasal pemenang klik  Pemenang ADIK-ADIKKU

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cmni la bagus.
taranum,azan.nasyid..bukan nak belejar2 memasing nak jadi penyanyi.
bagus adik2 ni

:)

kiwi said...

best ke rancangn ni..aiyoo x tgk tv sini..huhu

♕ Mr.IX ♂ said...

yang ni projek PERMATA ker? tak pernah dgr pn coz jarang tgk tv...

Salam Blogwalking dari terengganu blogger!! ^__^V
Latest Entry :
1.Tutorial tambah jumlah komen tipu-tipu..
2. Tutorial tambah background n border bawahh Footer Post
3. Tutorial tambah Blockquote dalam Blogger....

A'IM said...

akhirnya ada juga rancangan selain dari AF dan mentor tu

::FAIZ FARISH:: said...

bestkan...... akupun tgk walaupun kejap je... pandai bebudak tu semua. pintar

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...