Walau hanya dalam alam' Maya'

orite walau hanya mengenali seseorang rakan di dalam alam 'Maya' tidak kira lelaki atau perempuan namun persahabatan yang terjalin jika baik di dalam alam maya pasti di alam nyata ia pasti terjalin persahabatan itu juga bukan? Namun persahabatan itu haruslah ikhlas di dalam sebuah persahabatan itu betul tak? 


Namun walau apa pun keadaan,berkawan biarlah beribu,musuh jangan dicari haruslah ingat lagi sekali musuh jangan dicari ok,best kalau kenal dalam dunia Maya dan kemudian berjumpa di luar alam maya ia amat la bagus dapat menambah kenalan  dan mengeratkan silaturahim diantara kenalan kita itu tapi huh bagi yang kenalan yang lelaki itu pandai-pandai la korang jaga batas-batasnya antara perempuan dan lelaki tau kan benda tu? hikhik yeah hari sabtu nanti ada kelas photoshop huh...

Ada ajak sorang blogger ni pi huhu baru ja kenal semalam lawak betul kan hikhik dya ni masih baru lagi dalam dunia blogging ni nak taw siapa? tunggu..nanti aku kasi taw huh jangan wisau sapa mau pi juga kelas photoshop tapi kat penang la huihui =) jom la leh jumpa cewah :) walau dah taw guna tapi nak pi lagi bagi refresh balik photoshop hehehe tak pro la lagi katakan eceh huh ingat pesanan aku Musuh Jangan Dicari ok biar ramai kawan-kawan kan best happy-happy berblogging yea kawan-kawan huhu jom layan lirik lagu ni dulu masa sekolah rajin duk nanyi lagu nasyid ni huhu sebenarnya windu member-member masa duk sekolah asrama wuwu T_T semua duk jauh huhu awat jadi sedih plak ni huhu



TEMAN SEJATI-BROTHERS

Selama ini kumencari - cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini pada-Mu Ilahi
Teman yang dicari selama ini
Telah kutemui

Dengannya disisi
Perjuangan ini
Tenang di harungi
Bertambah murni kasih Illahi

Kepada Mu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan kasih sayang kita

Kepada Mu Teman
Kupohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian

Telah kuungkapkan segala - galanya

Kepada Mu Alloh
Kupohon restu-Mu
Agar kita kekal bersatu

Kepada Mu Teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan Kesetiaan

Telah kuungkapkan segala - galanya

Itulah tandanya
Kejujuran kita
a.. a.. a.....
Kumencari - cari teman yang sejati
Buat menemani perjuangan suci
o.. o... a.. a....




8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis ada terjatuh hati dgn rakan alam maya
of course he's a blogger
:D

::FAIZ FARISH:: said...

ramai gak dpt kwn lepas buat blog ni kan? hehehe

man yusoef said...

mmg best blogging ni..dpt jumpe mmbr2 baru

JIJI YU said...

lame wooo tak dengar lagu ni..

mr.syazwan said...

takut-takut kang anda "tersanggkut"

kang ngan dia

hahaha

ok kan??

=_=

YOUsoF said...

Walau hanya dalam alam' Maya', kita semua tetap sama.. ;D

hargai kawan lama, jagalah kawan baru..

lagu dari hati akan menyentuh hati seorang teman yang lain..

ejulz said...

waaaaa.. ada kelas photoshop.. huHu

Jgn lupe singgah k.. :)

1 "Siapa student UNISEL kat sini???"

2 "Munajat Keampunan"

3 "Malam semalam ejulz mimpi ngeri!!!"

aibaks said...

aibaks nak gak join kelas tu.. tapi giler la kat penang.. cuti lame takleh plak tu.. huhu.. kene smpan cuti raye oo..