Monday, February 7, 2011

THANKS banyak membantu

Assalammualikum and hye semua....ok hari ni aku nak ucap jutaan terima kasih bebanyak kepada.....nah tengok ni






hehehe paling kelakar encik don chucky punya last idea huhu...tp itu aku tak ambik...yang aku ambik idea encik don tu yang atas tu yang bawah tak :) nak tahu apa cadangan diorang sila zoom in hahaha :) idea yang telah aku bagi kat  member aku adalah idea dari:


Syed Hakim Al-Yahya II : maaf tiada link kamu :)






Chunk Kul : sorry tak da link blog kamu :)





thanks korang sebab membantu aku bagi idea untuk member aku untuk diberi oleh bosnya..terima kasih daun keladi...ditanya lagi idea sila memberi lagi hehehe :) thanks bebanyak korang...Semua yang ada dalam SB ni memang terbaik...happy berblogging korang yey..

Photobucket


5 comments:

ejulz said...

familyclick2u.com
familyprint2u.com
teenclick2u.com
teenprint2u.com
familyclick4u.com
familyprint4u.com
teenclick4u.com
teenprint4u.com

man yusoef said...

SB tu sgt sempoi...hahaha

nazirulhazwan~ said...

bo0o0 SB, hahaha:P
SB mmg bagus utk bekenal2an tp blogwalking ke blog, bace entry2 da makin dilupakan kerana SB.hehe

yana nana said...

no problemo :DDDDD

Encik Blogger said...

Harap boss terima idea tu.. Nak idea lagi tak?? ckp kt boss ade lg satu.. efashi2u.com.. Cewah.. pstu boss pon nak buat jgk name die.. die2u.com.. hehehe

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...