Followers

Tuesday, February 22, 2011

Susah nk explain

hurm apa yang susah sangat nak explain ni la kan huh ni pasal pakai tudung isunya begini dan ditanya oleh someone siapa jangan ditanya " napa ko pakai tudung tu?" " tak panas ka?" Berlilit-lilit lagi bagai pakai tudung tu?" eee...panas kot kalau pakai tengah rembang macam ni?

ish awat pakai macam tu asal trend tudung macam lain sikit tukar-tukar ja kerja hang. haiyok aku mampu senyum ja bila ditanya soalan macam tu, susah betul la kalau pakai salah tak pakai tudung salah kan hurm isu yang macam tu tak larat dah nak explain jika ditanya...


hurm tak pakai ditegur pakai pun ditegur juga haish macam-macam la sekarang kan? apa pendapat korang?


7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haaaa.buat tak tau jee.jnji bertudung dgn ikhlas,,,
kan manis tu kalau bertudung,,

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan anisa

SyedGraphiX said...

pakai tudung yg mnutup aurat dan mengikut syariat islam da ckup utk mengelakkan ditanya dgn plbagai soalan.ckuplah hanya berserdehana. x perlu la style sana sini smpai sakit mata org len tgk.. *sory skadar teguran ;)

Solihin Zubir said...

suruh dia salahkan yang memberi syariat la..
tak sedar dek untung punya manusia.. haish!
mana lg panas? panas dunia atau neraka? :D

A'IM said...

abaikan.. janji tak pakai yang melampau2

huda jamil said...

manusia mmg macam tu la kot. x pena puas ati. ade jek nak dipersoalan. yang penting kte epi. woot wwot..

mr.syazwan said...

itu di namakan manusia

selagi ada mulut akan selalu bercakap

so kita sbg tuan punya diri

kena pandia menilai yg mana baik yg mana buruk

baru hidup kekal

F
U
U
Y
O
O
O
O

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...